To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RC] 1. Rajd Gór Sowich

Jaco - Śro 13 Kwi, 2011
Temat postu: [RC] 1. Rajd Gór Sowich
18 Czerwca w okolicach Świdnicy zostanie rozegrany 1 Rajd Gór Sowich, czyli impreza wzorowana na czeskim Rally Cupie, organizowana poza PZM...

http://www.rajdgorsowich.rallycup.pl/news.php

Wybiera się ktoś?

Ja osobiście poważnie się zastanawiam, zapowiada się ciekawa impreza na fajnych odcinkach :) Muszę tylko postawić 106 na kołach, ogarnąć jakiś budżet i poszukać kogoś na prawy.. :>

106 - Śro 13 Kwi, 2011

pojechalbym ale moj zwiazek zakazuje startow w tego typu imprezach

;D

do czerwca 2 miesiace czy to oznacza ze peugeot o wlasnych silach wyjechal z garazu?

Janusz - Śro 13 Kwi, 2011

106 napisał/a:
czy to oznacza ze peugeot o wlasnych silach wyjechal z garazu?

z tego co wiem w pugu już tylko jakieś pierdołki do zrobienia i wydech ;D przynajmniej tak mawiają w Zakrzowie :D

Jaco - Śro 13 Kwi, 2011

106 napisał/a:

do czerwca 2 miesiace czy to oznacza ze peugeot o wlasnych silach wyjechal z garazu?

Prawie : :]

106 napisał/a:

;D

Mój też :D ale , że ten wspaniały związek nie oferuje za wiele i za wszystko chce tylko $$$ i jeszcze raz $$$ to leje na polskie rajdy pod patronatem PZM...

( na świdnickim byłem świadkiem jak panowie z PZM robili zdjęcia samochodom z numerkami na szybach ( te od zapoznania) które stały na terenie "miasteczka rajdowego" i doliczali sobie $$ za dodatkową powierzchnię... np. na zdjęciu pasat kombi z numerkiem XXX no to ciach 2x5m daje 10m dodatkowej powierzchni... o_O )

Na szczęście do Czech daleko nie mam : :)

106 - Śro 13 Kwi, 2011

Jaco napisał/a:
106 napisał/a:

106 napisał/a:

;D

Mój też :D ale , że ten wspaniały związek nie oferuje za wiele i za wszystko chce tylko $$$ i jeszcze raz $$$ to leje na polskie rajdy pod patronatem PZM...

zmien automobilklub :P

licencja za free, wpisowe za free i jeszcze nagroda na koniec sezonu
http://www.automobilklubp...y/pomoc2011.pdf

fydi - Śro 13 Kwi, 2011

Według CA w tym automobilklubie mają zacne zniżki dla aut zabytkowych w PZU :)
szymlorek - Czw 14 Kwi, 2011

W tym rajdzie gor sowich pewnie tak jak i na kamionkach bedzie mozna sie wpisac pod nickiem i zdjąć rejestracje, wiec pzm może wam skoczyć ;)
Tomcat - Czw 14 Kwi, 2011

Bardzo fajna opcja, do przemyślenia tylko muszę się zorientować jak to zrobić żeby licencji nie zajomali... Koszty jak w RD3L, a z deka więcej jazdy.