martin.h - Pon 18 Kwi, 2011 Temat postu: Pug się zje....A więc tak, właśnie przed chwilą wracałem do domu i po zatrzymaniu na swiatłach pug zaczął nierówno pracować, po ruszeniu fajnie wkręcił się tylko do 2,5-3k rpm, dalej przerywa i nie chce jechać. Podejrzewam coś z grupy kable/świece/cewka, z zaznaczeniem na to ostatnie. Wie ktoś jak domowym sposobem sprawdzić cewkę, ewentualnie ma ktoś coś takiego na podmiankę? Ewentualnie co to może jeszcze być? Miał ktoś podobną sytuację?kubas - Pon 18 Kwi, 2011 To francuz zostaw go do jutra odpali i będzie jechał normalnie Bart - Pon 18 Kwi, 2011 Temat postu: Re: Pug się zje....
martin.h napisał/a:
Ewentualnie co to morze jeszcze być? Miał ktoś podobną sytuację?
nie mam pojęcia co to morze być.martin.h - Pon 18 Kwi, 2011
kubas napisał/a:
To francuz zostaw go do jutra odpali i będzie jechał normalnie
Raczej tak zrobię, popsikam jeszcze dzisiaj sprejem styki i zobaczymy
A i najważniejsze, check się nie świeci
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ewentualnie co to morze jeszcze być? Miał ktoś podobną sytuację?
nie mam pojęcia co to morze być.
Dobra, dobra, napisałem dobrze M - Pon 18 Kwi, 2011 Ja myślę że to może być coś z cewkąBart - Pon 18 Kwi, 2011
może to?Jacek - Pon 18 Kwi, 2011 to wszystko po tych brudnych laskachBart - Pon 18 Kwi, 2011 przez kontakt z monitorem można się zarazić wenerykami?martin.h - Pon 18 Kwi, 2011 Czytałem na jakimś forum, że ktoś dostał HIV od oglądanie zdjęć w necie Janusz - Pon 18 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
przez kontakt z monitorem można się zarazić wenerykami?
nie, tylko przez wkładanie siusiaka w stacje dyskietekmartin.h - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Bart napisał/a:
przez kontakt z monitorem można się zarazić wenerykami?
nie, tylko przez wkładanie siusiaka w stacje dyskietek
Mój wchodzi wmiarę ciasno tylko w gniazdo od słuchawek Vlodarsky - Pon 18 Kwi, 2011 albo pompa paliwa się kończy miałem coś takiego martinie ha - jakieś dwa razymartin.h - Pon 18 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
albo pompa paliwa się kończy miałem coś takiego martinie ha - jakieś dwa razy
A gdyby pompa się kończyła to na wolnych też by pracował nierówno? Po prostu strasznie falują obroty.M - Pon 18 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
albo pompa paliwa się kończy miałem coś takiego martinie ha - jakieś dwa razy
tiaaaVlodarsky - Pon 18 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
A gdyby pompa się kończyła to na wolnych też by pracował nierówno? Po prostu strasznie falują obroty.