To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] fotel kubełkowy

Anonymous - Czw 21 Kwi, 2011
Temat postu: [K] fotel kubełkowy
jak w temacie
moze komus gdzies jakis zalega

CHRZANEK - Czw 21 Kwi, 2011

PW
bizon - Czw 21 Kwi, 2011

teoretycznie bym mogl rozwazyc, czy mi bimarco expert w hondzie nie zalega... :>
M - Czw 21 Kwi, 2011

bizon napisał/a:
teoretycznie bym mogl rozwazyc, czy mi bimarco expert w hondzie nie zalega... :>

za ile mógłbyś rozważyć? :D

Mucha - Czw 21 Kwi, 2011

a moze Recaro Speed? :D

Mi zalega :P

bizon - Czw 21 Kwi, 2011

M napisał/a:
bizon napisał/a:

za ile mógłbyś rozważyć? :D

za tyle, zeby nieduzo mi brakowalo do mirco st czy tam jakiegos :D

Juz dostałem oferte na Experta od Profesora.Ale zastanawiam sie czy nie kupic po prostu nowego Mirco-dobre ceny mają,miałem taki w clio dobrze mi sie jezdziło,niestety nie pamietam jaki to był model :lol2:
Własnie wyczytałem ze w e36 trzeba jakąs grubszą rzezbe robic z mocowaniami,wiec znowu zacząłem zastanawiac sie nad tymi fotelami
http://allegro.pl/dwa-fot...1568047674.html
najwyzej jak mi nie będzie pasował to sprzedam,zostawie sobie z niego mocowanie i kupie inny

bizon - Czw 21 Kwi, 2011

zeby nie kasa to bym poszedl w mirco. wygodne, fajny profil, dobra cena.
qbica - Czw 21 Kwi, 2011

rabarbar, pisz na gg: 10395607 Brałem od niego jedno mirco wrc jakis czas temu a mial jeszcze drugi w dobrej cenie
EmerytRs2 - Czw 21 Kwi, 2011

rabarbar group buy? :faja:
Janusz - Czw 21 Kwi, 2011

a czy dr profesor ma może jakieś pasy?? ja teza chce poznać cenę fotela od samego mistrza :D
GeKo - Czw 21 Kwi, 2011

rabarbar, Cenisz swój krzyż...? to oszczędź mu tego. Do tego słabo trzymają. To były fajne modele na czasy Maluchów bo inne często się nie mieściły w środku.

EmerytRs2, jeszcze sie zastanawiam,moze jednak wezme bimarco od Chrzanka
Janusz, musisz pytac Mistrza

martwi mnie ta rzeżba z mocowaniami,po prostu nie mam czasu i ochoty na prace spawalniczo-ślusarskie,napisałem do rallyshopu w sprawie dedykowanych mocowań,zobaczymy co odpiszą

GeKo, chodzi Ci o experta??

Przypomniałem sobie ze chyba moj ziomek ma taki wiec po prostu podjade i sie przymierze

EmerytRs2 - Czw 21 Kwi, 2011

chodzi mu o to co wkleiłeś :rotfl: czyli ten tron??
rabarbar nie wiem czy masz jakieś znizki w rallyshopie, ale jakbyś zamawiał cokolwiek, to się odezwij nie stracisz ;)
w clio też nieciekawa sytuacja , wiec trzeba sobie jakoś radzić ;) zasadniczo nie wiem co lepsze.
rzeźba za "więcej", czy homo za mniej ;)