HydePark - Nocleg Poznań
Jakarti - Śro 27 Kwi, 2011 Temat postu: Nocleg Poznań polecacie cos w Poznaniu ?
1 doba, parking strzezony
dobrze by bylo gdyby bylo blisko do Hali Arena wtedy mozna by zrezgynowac z taxy.
posty na temat beda docenione
PGmaster - Śro 27 Kwi, 2011
Ja zawsze nocowalem w hotelu Orange ale to troszkie dalej od centrum jest.
Cassis - Śro 27 Kwi, 2011
W zeszłe wakacje jak byłem na Renault F1 show to nocowałem w akademikach UP i powiem szczerze że mają lepszy standard on motelu w którym kiedyś nocowałem niedaleko lotniska Poznań-Ławica.
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011
Ibis Centrum Poznań... spoko niedrogie miejsce z dobrym śniadaniem i parkingiem podziemnym zamykanym na solidną kratę ale niestety 3km od Hali Arena... awaryjnie polecam.
Greg - Śro 27 Kwi, 2011
PGmaster napisał/a: | Ja zawsze nocowalem w hotelu Orange ale to troszkie dalej od centrum jest. |
Też tam spałem.
Jest jeszcze, moim zdaniem fajniejszy, Hotel Glamour - też pod Poznaniem (Przeźmierowo - blisko toru).
Osttanio spałem w hotelu "Sunny" - trochę nora miejscami, ale było tanio.
Gaydek - Śro 27 Kwi, 2011
http://www.dorrian.pl/
Bliżej już się chyba nie da
Bartli - Śro 27 Kwi, 2011
PGmaster napisał/a: | Ja zawsze nocowalem w hotelu Orange ale to troszkie dalej od centrum jest. |
Bardzo przyjemny hotel, z dobrymi cenami.
Jakarti - Śro 27 Kwi, 2011
poki co ibis po taniosci i orange sprawdze.
przy arenie nocleg ok 300 - 400 zl.. bez sniadania. ja rozumiem, ze to godzinka mojej pracy ale nie badzmy rozrzutni..
Orange kosztowal ostatnio 140 za pokoik dwuosobowy.
mowicie o tym: http://www.hotelorange.pl/ ?
Dokladnie
to 2x dalej niz ibis.
decyzja zapadla
dziekowa za pomoc - jakby ktos mial ochote na sniadanie 3 maja w poznaniu to zapraszam
Anonymous - Śro 27 Kwi, 2011
wygrałem?
jest taka mozliwosc
IBISa znam jeszcze z WWy - dobry serwis za odpowiednia cene
Niemy - Czw 28 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a: | jakby ktos mial ochote na sniadanie 3 maja w poznaniu to zapraszam |
ja mam, wpadnij po mnie po drodze
|
|
|