kubas - Śro 04 Maj, 2011 Temat postu: [S] 2x Bridgestone Potenza RE720 195/50/15 + 2xYokohama A539Jak w temacie, zostały mi 4 opony.
2x Bridgestone Potenza RE720 195/50/15 - kultowa opona, mega twarde ścianki jak na drogową oponę, super na suchym jak i na mokrym
4,5 mm mięcha jeszcze na obu nie potrafię odczytać roku z tych opon
Cena: 150zł za 2 szt.
2x Yokohama A539 - opona polecana przez Dr. Chrzanka. Bardzo fajna na suchym. Z mojej nie zostało już wiele bo aż 3-3,5mm
Cena: 50zł za 2 szt.PGmaster - Śro 04 Maj, 2011 Czemu nie sprzedajecie jakichs bardziej meskich rozmiarow... mi - Śro 04 Maj, 2011 w sumie może bym te przody przechwycił do tyłu? Nieeeee, czekam na ruch Barta...kubas - Śro 04 Maj, 2011
mi napisał/a:
w sumie może bym te przody przechwycił do tyłu? Nieeeee, czekam na ruch Barta...
mi bierz, są zajebiste Mick - Śro 04 Maj, 2011 w sumie u mojego ojca w samochodzie są 4 zajechane opony.. może te dwie lepsze bym mu wziął...Tomcat - Śro 04 Maj, 2011 Jeśli tylko masz jakąś opcję taniego transportu w kierunku południowym to biorę wszystkie.kubas - Śro 04 Maj, 2011
Tomcat napisał/a:
Jeśli tylko masz jakąś opcję taniego transportu w kierunku południowym to biorę wszystkie.
W sobotę będę w Krakowie, muszę je tylko pociągiem do warszawy przetransportować hehe.... Barejka - Śro 04 Maj, 2011 kubas, czarnuchu biore wszystkie 4!!!!!!!!!!!kubas - Śro 04 Maj, 2011 O jak się rzucili, przesyłka kurierem w zależności czy paczka dla nich to będzie niestandardowy rozmiar czy standardowy 20 lub 30zł za komplet powinno się zmieścić.Tomcat - Śro 04 Maj, 2011
kubas napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Jeśli tylko masz jakąś opcję taniego transportu w kierunku południowym to biorę wszystkie.
W sobotę będę w Krakowie, muszę je tylko pociągiem do warszawy przetransportować hehe....
Git, czyli trzymam Cie za słowo, a Barjerka może się wypałować, tak ?kubas - Śro 04 Maj, 2011
Tomcat napisał/a:
kubas napisał/a:
Tomcat napisał/a:
W sobotę będę w Krakowie, muszę je tylko pociągiem do warszawy przetransportować hehe....
Git, czyli trzymam Cie za słowo, a Barjerka może się wypałować, tak ?
To powiedz tylko czy przeżyjesz wysyłkę za 20-30zł kurierem czy nie, bo trochę dziwnie będę w sumie w pociągu z 4 oponami wyglądał...Młody Papież - Śro 04 Maj, 2011 sprzedajesz dwa komplety??
kubas - Śro 04 Maj, 2011
Młody Papież napisał/a:
sprzedajesz dwa komplety??
eee ? Młody Papież - Śro 04 Maj, 2011 to komplety to na motór?kubas - Śro 04 Maj, 2011
Młody Papież napisał/a:
to komplety to na motór?
się czepiasz jak zwykle ty ty ukryta opcjo niemiecka!!