iQ - Pią 06 Maj, 2011 Temat postu: Wasza kobieta a wydatki na samochodSlyszycie jakies sprzeciwy w tym temacie? Czy waszym kobietom jest to obojetne? Pytam z ciekawosci martin.h - Pią 06 Maj, 2011 Moja nic nie protestuje pum - Pią 06 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Moja nic nie protestuje
prowokujesz iQ - Pią 06 Maj, 2011 Bo zmienia biegi i malo ma do gadania Anonymous - Pią 06 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Moja nic nie protestuje
wiemy qbus - Pią 06 Maj, 2011 Moja wydaje wiecej niz ja Loko - Pią 06 Maj, 2011
qbus napisał/a:
Moja wydaje wiecej niz ja
Hahaha, lista nieprzeczytanych postów, patrze "wasza kobieta a wydatki na samochód" ostatni post Qbus i od razu pomyślałem no pewnie napisał "moja wydaje wiecej niż ja" i dokładnie słowo w słowo się potwierdziło GeKo - Pią 06 Maj, 2011 Kiedy miałem, ani słowa sprzeciwu nie było Jak widzę jak moi kumple prowadzą twórczą księgowość aby kupić kolejny fant do auta to zwijam się ze śmiechu. 106 - Pią 06 Maj, 2011 ja mam... i nie mam zadnego problemu z wydatkami. w pelni akceptuje.... fakt
czasami musze przekopac jej jakies grzadki w ogrodku ale generalnie nie ma
z tym zadnego problemu. w koncu kupila mi pezota was79 - Pią 06 Maj, 2011 Ja generalnie też nie mam. Kwestia dogadania się, a poza tym nigdy żadne zakupy nie wpłynęły na budżet rodzinny.
Musi jednak mieć własne auto i jest spokój
Aha właśnie się wybiera do SPA M - Pią 06 Maj, 2011 Jak Cie kocha to i razem z hobby,
twoje zarobki, twoje życie i twoje hobby - nie daj sobie wejsc na łeb.PieQt - Pią 06 Maj, 2011 pytanie jest zasadne, jeśli jest wspólny/rodzinny budżet - bo jeśli kupuję coś ze swojej/odrębnej kasy - to raczej nie ma tematuAnonymous - Pią 06 Maj, 2011
M napisał/a:
Jak Cie kocha to i razem z hobby,
twoje zarobki, twoje życie i twoje hobby - nie daj sobie wejsc na łeb.
j.w.
Moja nawet się nie burzy... co jakiś tam czas o jakichś mieszkaniowych czy wyjazdowych pierdołach ale MINI wygrywa regularnie Cassis - Pią 06 Maj, 2011 Akceptuje i czasem nawet dokłada sie do "interesu" Anonymous - Pią 06 Maj, 2011 nawet nie próbuje oponować,to inteligentna kobieta jest