Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Raczej [S] Komputer z immo Saxo VTS/ 106 S16/GTI 16v
jarek-malopolska - Sob 07 Maj, 2011 Temat postu: Raczej [S] Komputer z immo Saxo VTS/ 106 S16/GTI 16v Na razie badanie rynku, moze akurat ktos potrzebuje
Zestaw jak jak na foto, komputer pochodzi z Saxo VTS 2003r. przebieg 78.000, wszystko seria-seryjny program, nie anglik, auto krajowe, rozbiórka przez własciciela dlatego komplet dwoch kluczyków a nie jak to jest z reguły przy autach na czesci tylko jeden, wraz ze stacyjką (przekłąadnia GRATIS ). Jesli ktoś szuka walić na PeWu, mozna podwiesic na jakims forum 106 lub coś tego typu jak macie tam konto. Co do ceny to juz kwestia obgadania przez zainteresowanych
1.Wiecej info ma mail.
2.Nie odpowiadam na mail.
3.Wstepnie telefonicznie zarezerwowany przez Barta.
iQ - Sob 07 Maj, 2011 Temat postu: Re: Raczej [S] Komputer z immo Saxo VTS/ 106 S16/GTI 16v
jarek-malopolska napisał/a: |
3.Wstepnie telefonicznie zarezerwowany przez Barta. |
Nie klam, Bart nie ma salda!
Barejka - Sob 07 Maj, 2011
jarek-malopolska, glowy nie dam urwac ale tam brakuje jeszcze jednej malej skrzyneczki
Grzesiek VTS - Sob 07 Maj, 2011
tak brakuj jedne czarnej skrzynki .......
Bez tego komputer jest wart 150 zl bo imo z niego trzeba zerwać i 200 zl minimum za robotę i sa jeszcze czasami problemy z pamięcią kompa gdy grzebiesz przy imo.... 3 kosci MASAKRA
jarek-malopolska - Sob 07 Maj, 2011
o kurde, dobrze wiedziec, a gdzie ta skrzynka ma sie znajdowac w aucie/silniku? bo to nie moj komp ale poszukam w tym aucie tej "skrzynki"..
Przem_106 - Sob 07 Maj, 2011
Prawdopodobnie pod kompem lub pod mocowaniem kompa
Barejka - Sob 07 Maj, 2011
Przem_106, pod kompem siedzi przekaznik od pompy paliwa, a ta skrzyneczka wyglada tak i prawdopodobnie siedzie gdzies w/pod deska
DUPA .... to nie to....... to co pokazales to jest od pilote centralnego .
A ta skrzynka której brakuj znajduje sie na bezpiecznikami środka .....
http://allegro.pl/kompute...1590859065.html
widac czego brakuje
za info 6pak Tyskiego ... Piwka ...
jarek-malopolska - Nie 08 Maj, 2011
z opisu aukcji wynika ze to na fotce to moduł alarmu...
Tu na aukcji jest jakis komplet, ale ta czarna skrzyneczka jest nieco inna niz w aukcji ktora wkleil grzesiek, bardziej prostokątna niz kwadratowa..
http://moto.allegro.pl/ci...1573683509.html
Barejka - Nie 08 Maj, 2011
Grzesiek VTS, masz racje to faktycznie ta skrzynka, ale tez gdzies ja mam
jarek-malopolska - Nie 08 Maj, 2011
dla pewnosci tego co grzesiek napisał, "ta skrzyka znaduje sie nad bezpiecznikami ?
vitesse - Nie 08 Maj, 2011
w saxo nie ma czarnych skrzynek Grzesiek Was w blad wprowadza bo ma czarnego...
Barejka - Pon 09 Maj, 2011
vitesse napisał/a: | bo ma czarnego... |
murzynskiego kutacza
Jaco - Pon 09 Maj, 2011
Grzesiek VTS napisał/a: | DUPA .... to nie to....... to co pokazales to jest od pilote centralnego .
|
no tak właśnie mi coś nie pasowało, bo jak rozbierałem puga przez przebudową to wyje... taką skrzynkę razem z alarmem i centralnym
a ta pordzewiała kolumna na białym tle to bardzo artystycznie wyszła, można by sobie z tego obraz zrobić
|
|
|