Kulturka - Koncert Molesta Evenement
kamil - Nie 15 Maj, 2011 Temat postu: Koncert Molesta Evenement Tak chciałem się z Wami podzielić tym akcentem. W związku z Juwenaliami i Nocą Muzeów wczoraj na Agrykoli był koncert wspomnianego zespołu. Myślałem, że będzie pełno pryszczatych drecho-raperów, ale okazało się, ze zjawił się cały przekrój warszawiaków i naprawdę było przyjemnie. Koncerty to fajna sprawa !
Ps. Dużo fajnych, małoletnich dup było
PiTT - Nie 15 Maj, 2011 Temat postu: Re: Koncert Molesta Evenement
kamil napisał/a: | Tak chciałem się z Wami podzielić tym akcentem. W związku z Juwenaliami i Nocą Muzeów wczoraj na Agrykoli był koncert wspomnianego zespołu. Myślałem, że będzie pełno pryszczatych drecho-raperów, ale okazało się, ze zjawił się cały przekrój warszawiaków i naprawdę było przyjemnie. Koncerty to fajna sprawa !
Ps. Dużo fajnych, małoletnich dup było |
skejt dziffek
michool_vt - Nie 15 Maj, 2011
kamil napisał/a: | przekrój warszawiaków | słoiki tez sie zaliczaja do tego grona?
filomatic - Nie 15 Maj, 2011
apropos koncertów - wybiera się ktoś w czwartek 19-05 do Torunia na Masta Ace'a i Marco Polo ?
was79 - Pon 16 Maj, 2011
w sumie nie, ale prince polo bym zjadł
Jacek - Pon 16 Maj, 2011
was79 napisał/a: | w sumie nie, ale prince polo bym zjadł |
kamil - Pon 16 Maj, 2011
weków mało w weekend w stolycy, ale spoko, też się zaliczają Liczy się zabawa na poziomie, a nie skąd pochodzi.
PiTT - Pon 16 Maj, 2011
kamil napisał/a: | weków mało w weekend w stolycy, ale spoko, też się zaliczają Liczy się zabawa na poziomie, a nie skąd pochodzi. |
zdejm te naklejki w końcu... wieśniaku
kamil - Pon 16 Maj, 2011
dzisiaj może to ogarnę
M - Pon 16 Maj, 2011
Kamil jezdzisz z numerami startowymi? Rajdowiec ......
kamil - Pon 16 Maj, 2011
jeżdżę ojca autem a mój stoi pod domem, więc dlatego...
Michał - Pon 16 Maj, 2011
he he
kamil - Pon 16 Maj, 2011
karwa...co za barany nie imputować mi tu niczego !
|
|
|