Bart - Czw 19 Maj, 2011 Temat postu: spoty rowerowe - śląskChłopaky, południowcy! Trzeba się nieco rozruszać przy pomocy rowerów. Proponuję na początek jakiś lajtowy spocik gdzieś na terenie aglomeracji (np. park w Chorzowie), a później jak będą chętni to można by się zapakować w jakiegoś dostawczaka i pojechać w góry na jakąś amatorsko-turystyczną trasę XC. Co myślita?Jacek - Czw 19 Maj, 2011 ajm in..dziś pojechałem 3:30s do roboty nowy rekordziober - Czw 19 Maj, 2011 A może byli by jacyś chętni na start w zawodach w parku w Chorzowie 29 maja?
Proponuję na początek jakiś lajtowy spocik gdzieś na terenie aglomeracji (np. park w Chorzowie)
wchodzę w to!
Bart napisał/a:
później jak będą chętni to można by się zapakować w jakiegoś dostawczaka i pojechać w góry na jakąś amatorsko-turystyczną trasę XC
wchodzę w to!
(właśnie zamawiam "kilka" brakujących gratów, więc chyba będę miał na czym nawet)nox - Czw 19 Maj, 2011 i ja i ja
moj tylko muszę przeserwisowac i dzida Jacek - Czw 19 Maj, 2011
nox napisał/a:
i ja i ja
moj tylko muszę przeserwisowac i dzida
weznem wóde40 michool_vt - Czw 19 Maj, 2011 czy obcisłe spodenki z pampersem są obowiązkowe? wstępnie się pisze martin.h - Czw 19 Maj, 2011
mi napisał/a:
Bart napisał/a:
Proponuję na początek jakiś lajtowy spocik gdzieś na terenie aglomeracji (np. park w Chorzowie)
wchodzę w to!
Bart napisał/a:
później jak będą chętni to można by się zapakować w jakiegoś dostawczaka i pojechać w góry na jakąś amatorsko-turystyczną trasę XC
wchodzę w to!
Ja już w tym jestem.
Aczkolwiek zamiast parku proponowałbym gdzieś okolice Piekar, Swierklańca
W parku fajnie jest rano, popołudniu jest tam jak w galerii handlowej w weekend.Bart - Czw 19 Maj, 2011 Spoko - ten park tak rzuciłem z dupy, pojeździć można gdziekolwiek GeKo - Czw 19 Maj, 2011 Jeśli to będą szosowe warunku a nie XC to wchodze w to.Bart - Czw 19 Maj, 2011 Obawiam się Grzegorzu, że większość chce w jakiś lekki teren uderzyć...GeKo - Czw 19 Maj, 2011 Też się tego obawiam Jeśli tak to niestety muszę spasować, na moich sznytach slickowych sie w teren nie zapuszczę.was79 - Czw 19 Maj, 2011
michool_vt napisał/a:
czy obcisłe spodenki z pampersem są obowiązkowe? wstępnie się pisze