Kulturka - komunikacja kryzysowa na przykładzie General Motors
filomatic - Pon 23 Maj, 2011 Temat postu: komunikacja kryzysowa na przykładzie General MotorsWitam wszystkich i proszę pięknie o pomoc !
Zbieram materiały do pracy dyplomowej. Każda pomoc się liczy, a materiały te może się komuś jeszcze do czegoś przydadzą. Przygarnę materiały i wszelkie informacje na temat przemian koncernów moto w wyżej podanych ramach czasowych (kto się rozpadł, z kim się połączył itd.) Wszelkie dodatkowe przykłady komunikacji kryzysowej (najlepiej przykłady z gazet online albo stron www, kampanie PRowe itp.).
Z góry dzięki za pomoc ! Poniżej pełen temat pracy
Temat: Sposoby komunikowania się koncernów motoryzacyjnych z otoczeniem podczas kryzysu finansowego w latach 2007-2010 na przykładzie General Motors.Bart - Pon 23 Maj, 2011 Niestety nijak nie pomogę, ale jak skończysz pracę to możesz gdzieś ją udostępnić - temat zapowiada się interesująco. Powodzenia.filomatic - Pon 23 Maj, 2011 Dzięki Już jestem na końcówce, komponuję właśnie ostatni rozdział, który jest w totalnej rozsypce a deadline mam do końca maja Jacek - Pon 23 Maj, 2011 gdzie był kryzys 07-10?filomatic - Pon 23 Maj, 2011 jeśli pytasz poważnie, to zaczął się na rynku kredytów hipotecznych w USA, później przerodził się w kryzys finansowy/gospodarczy i objął zasięgiem także Azję i Europę Zach.GeKo - Pon 23 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
gdzie był kryzys 07-10?
Volvo sprzedane Chińczykom
Sabb też miał iść pod młotek
Rozdmuchana afera Toyot w USA z pedałami.
Trochę się chyba działo.anjas - Pon 23 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Rozdmuchana afera Toyot w USA z pedałami
oj tam od razu z pedałami... Tolerancji trochę!Franek - Pon 23 Maj, 2011 Daimler chrysler się rozpadł jakoś w tym czasie.
Fuzja z usand a nie wyszła za bardzo.
Generalnie ja chciałem pisać pracę o łańcuchu wartości w MB, nawet zdobyłem kontakt do osoby, która obiecała pomóc, jednak rynek polski nie dysponuje pełną wiedzą i ciężko wydobyć jakieś sensowen materiały.
Co innego Twoja praca, skoro jesteś już przy 4 rozdziale.
Kibicuję.filomatic - Pon 23 Maj, 2011 polska wersja wikipedii to przede wszystkim brak popartych teorii, angielska to zupełnie inna bajka:
Genialne podsumowanie całego kryzysu moto 08-10'. I co najważniejsze - 97 przypisów Jest dobrzeGeKo - Pon 23 Maj, 2011 filomatic, to mój jubileuszowy pomuk, ale nie szastaj nimi bo chyba nie zasłużyłem anjas - Wto 24 Maj, 2011
Franek napisał/a:
Generalnie ja chciałem pisać pracę o łańcuchu wartości w MB
w MB Cars?Bonczek - Wto 24 Maj, 2011 w Mieście Brwinowie.anjas - Wto 24 Maj, 2011
Bonczek napisał/a:
w Mieście Brwinowie.
ooo, panie... W Brwinowie kryzysu ni ma. Kabrioletami rajdowce jeżdżo!Bonczek - Wto 24 Maj, 2011 Dlatego napisanie pracy nie doszło do skutku Maciusiowy - Wto 24 Maj, 2011
anjas napisał/a:
Franek napisał/a:
Generalnie ja chciałem pisać pracę o łańcuchu wartości w MB