Zastanawiam się, czy jest on dużo lepszy niz popularny u nas model (chyba) RC? Jak zdarzało mi się siedzieć w tym RC to strasznie irytowała mnie poduszka pod dupą która nieustannie przesuwała się do przodu, odczepiała i w zasadzie w tym fotelu nie było podparcia ud.
Póki co celuję w zakup Bimarco Futury albo Experta (mniej chętnie).
Doradźcie coś please.
No i gdyby ktoś słyszał o kimś, kto chce się pozbyć fotela/foteli to będę wdzięczny za info.
Pozdr.Anonymous - Wto 24 Maj, 2011 Uszy będą Ci przesadzały w jeździe po mieście i tyle budzik - Wto 24 Maj, 2011 Mam takie z Poloneza:
Deal?
Greg - Wto 24 Maj, 2011 Hehehe...
A no właśnie - jak to jest z tymi uszami? Te są dość krótkie. Jak siedziałem w OMP (ale takim z "otworami" w uszach) to było spoko, tylko że fotel ledwo sie mieścił do 106 z klatą. W sumie to głupio zapytam, co te uszy mają praktycznie na celu? poprawę bezpieczeństwa i nic więcej?GeKo - Wto 24 Maj, 2011
Greg napisał/a:
co te uszy mają praktycznie na celu? poprawę bezpieczeństwa i nic więcej?
Tylko tyle i aż tyle.
Boczne strzały i rolki, Twoja szyja będzie Ci wdzięczna.
Tylko tyle i aż tyle.
Boczne strzały i rolki, Twoja szyja będzie Ci wdzięczna.
Geko ale to spełnia swe zadanie przy strzałach . A wyjeżdżając z podporządkowanej przypięty szelkami w kuble z uszami , nie zobaczysz wszystkiego wiec automatycznie narażasz sie na strzał w bok michool_vt - Wto 24 Maj, 2011 przejezdziles caly sezon w takim?
dziekuje Anonymous - Wto 24 Maj, 2011
michool_vt napisał/a:
przejezdziles caly sezon w takim?
dziekuje
Tak nakurwiałem cywilem z klatka po zakupy ! Mylę sie to mnie popraw.Greg - Wto 24 Maj, 2011 Tak, tak, ja to doskonale wiem - niefortunnie się wyraziłem.
Pytanie bardziej, czy takie relatywnie małe uszy jak te w Mirco już robią aż tak dużą różnicę? I czy faktycznie aż tak bardzo przeszkadzają np. na mieście.
Cholera, chyba nie ma nigdzie w W-wie takich foteli do obejrzenia.GeKo - Wto 24 Maj, 2011 Czesio, Greg kupił furę do napier.dlania a nie do jeżdzenia po bułki. W cywilu bym nie założył takiego kubła bo wiem że nic nie widać.Greg - Wto 24 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Czesio, Greg kupił furę do napier.dlania a nie do jeżdzenia po bułki. W cywilu bym nie założył takiego kubła bo wiem że nic nie widać.
Otóż to.
Ale napier.dalał będę też czasem po mieście i na dojazdówkach. Stąd pytanie czy to nie jest zupełnie zerowa widoczność, bo jednak na mieście przydaje się możliwość zerknięcia w prawo czy lewo przy wyprzedzaniu itd.
Muszę się przymierzyć do czegoś takiego.
Tylko pytanie jak z tymi poduszkami - bo jak tu są równie gówniano-miękkie i się przesuwają do przodu to ja to p...e. Bad-i - Wto 24 Maj, 2011 Temat postu: Re: Mirco S2000 czy...
Greg napisał/a:
Póki co celuję w zakup Bimarco Futury albo Experta (mniej chętnie).
Doradźcie coś please.
No i gdyby ktoś słyszał o kimś, kto chce się pozbyć fotela/foteli to będę wdzięczny za info
ile dajesz za dwie czarne futury? mam dwa - produkcja luty 2010Anonymous - Wto 24 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
Czesio, Greg kupił furę do napier.dlania a nie do jeżdzenia po bułki. W cywilu bym nie założył takiego kubła bo wiem że nic nie widać.
Wiem ale Greg bedzie upalał też na ulicy... co sam potwierdził
Greg napisał/a:
Ale napier.dalał będę też czasem po mieście i na dojazdówkach. Stąd pytanie czy to nie jest zupełnie zerowa widoczność, bo jednak na mieście przydaje się możliwość zerknięcia w prawo czy lewo przy wyprzedzaniu itd.
Greg - Wto 24 Maj, 2011 Bad-i, rzuć jakąś wyjściową propozycję do negocjacji na PW. Ty masz je w "normalnym" rozmiarze czy jakieś większe?
Znalazłem jeszcze Bride:
JDM pełną gebą. Ale piszą, że to replika - cokolwiek to w tym wypadku oznacza... Ciekawe jak z jakością.