To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - [!] Skradziono radio i wzmacniacz

Bonczek - Nie 29 Maj, 2011
Temat postu: [!] Skradziono radio i wzmacniacz
Radio Alpine 9884r i wzmacniacz Helix`a DB4 dzisiaj w nocy z okolic Muranowa - może ktoś coś gdzieś zobaczy - 3 samochód, 3 kradzież - jestem mega wkurwiony :ban:
M - Nie 29 Maj, 2011

Szkoda szkoda, to na tym samym parkingu/okolicy?

Całkowicie inny. 2 raz miał miejsce na Bemowie 2 lata temu bez jednego miesiąca.
Anonymous - Nie 29 Maj, 2011

z VTI zajebali?

No :/
Anonymous - Nie 29 Maj, 2011

kurwa :/
PiTT - Nie 29 Maj, 2011

koorwa, słaba akcja, w sumie w tamtej okolicy zayebali Carlosowi mazdę, raczej średnia okolica na trzymanie auta na ulicy :/
ja po pierwszym wybiciu szyby w nocy nauczyłem się że warto ryzykować i od tego momentu tylko na strzeżonym stawiam na noc

CRXa zawsze stawiałem na strzeżonym, Coupe po włamaniu z rok czasu a później się uśpiła moja czujność do dziś - najbardziej mnie wkurza, że nie kupuje rzeczy bez papierów, tym bardziej rzeczy, które wiem, że są z "dziwnego" źródła bo nie znoszę złodziejstwa a tu mnie to spotyka jak na przekór. Mądry polak po szkodzie - jakbym pojechał z chłopakami chlać do Łodzi to by się nic nie stało :] jednak jak o tym myślę to nadal się wkurwiam.

EDIT:
Co najlepsze to jest to parking wzdłuż nowiutkiego bloku, oświetlony w chuj, ochrona, ludzie melanżują bo balkony w tamtą stronę - nikt nic.

TomsoN - Nie 29 Maj, 2011

Wybili szybę czy jakoś otworzyli auto?
M - Nie 29 Maj, 2011

Mi kiedyś wlazł jakiś heroinista na zamkniętą posesję, rozgrzebał zamek pasażera a potem zbił szybę oczywiście tylną boczną żeby było więcej roboty, rozgrzebał cały samochód szukając panelu.

Elegancka robota - odgięty ogranicznik szyby, wyciągnięta uszczelka, odgięta szyba, haczyk, otwarty :) nic nie jest zniszczone ani połamane, tylko jeden zatrzask wyciągneli i auto rano stało zamknięte poskładane - tylko bez sprzętu.

Jest coraz lepiej - w CRXie rozjebali mi szybe i plastiki w środku, w Coupe zamek i jeden plastik a tutaj prawie nic.

Barejka - Nie 29 Maj, 2011

TomsoN napisał/a:
Wybili szybę czy jakoś otworzyli auto?

przez dymnik(wyfuk) wleźli :D

Mucha - Pon 30 Maj, 2011

a trza bylo przyjechac do Lodzi... trochesmy dobrze pograli w sobote :P
Jakarti - Pon 30 Maj, 2011

w punciaku tez mi kiedys gwizdli radio.
nie bylo mnie w aucie moze z 20 min :)