To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - walkie talkie

was79 - Pon 30 Maj, 2011
Temat postu: walkie talkie
Potrzebuje walkie talkie, takie które można by wykorzystać jako baby monitor. Z tego co się zorientowałem to ta funkcja nazywa się VOX.
Żeby się nie marnowało to fajnie, jak w zimę dałoby się wykorzystać taki zestaw na nartach.
Da radę kupić takie ustrojstwo do 300 zł, jakieś marki, konkretne modele?
prawdę mówiąc nie ma zielonego pojęcia o tym, moze ktoś ma coś godnego polecenia

Barejka - Pon 30 Maj, 2011

ja korzystalem w robocie kiedys z takiego czegos
http://allegro.pl/profesj...1634980801.html
cena zabija, ale wiele razy spadla na beton i zawsze dzialala i jest funkcja vox
z tytulem aukcji sie jedynie koles nie popisal ;D

was79 - Pon 30 Maj, 2011

o ja yebie ale analfabeta :devil:
niestety nie ta pólka cenowa

GeKo - Pon 30 Maj, 2011

Jeśli to ma mieć fajny zasięg to Motorola lub midland, ale wyższe modele.
Ja mam takie,

ale z racji tego że większość znajomych takich używa i jak się upala większą grupą to jest kompatybilnie, natomiast z zasięgiem jest bez szału, do 500m raczej. To co jest podane na pudełku 5Km to chyba w otwartym polu.
funkcji vox chyba nie posiadają.

mi - Wto 31 Maj, 2011

ja mam taką Motorolę niebieską (znaczy miałem, jakiś debil-złodziej trzyma ją teraz na parapecie), a niania to niania, nie wiem czy jest po co to łączyć.
Bonczek - Wto 31 Maj, 2011

http://allegro.pl/nowy-ra...1633697550.html - niezniszczalny mistrz :faja:
Bad-i - Wto 31 Maj, 2011

GeKo napisał/a:
Jeśli to ma mieć fajny zasięg to Motorola lub midland, ale wyższe modele.
Ja mam takie,
Obrazek
ale z racji tego że większość znajomych takich używa i jak się upala większą grupą to jest kompatybilnie, natomiast z zasięgiem jest bez szału, do 500m raczej. To co jest podane na pudełku 5Km to chyba w otwartym polu.
funkcji vox chyba nie posiadają.

Mam identyczne (z takimi dodatkowymi małymi w komplecie). Te wieksze sa na prawde solidne i maja spory zasieg (na autostradzie do 2-3 km).

Funcji VOX nie posiadaja na pewno.