Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Kuwety kierowcy i pilota ( saxo, civic, clio)
GeKo - Wto 14 Cze, 2011 Temat postu: [s] Kuwety kierowcy i pilota ( saxo, civic, clio) Zapłaciłem za nie 700zł, ale chętnie się z nimi rozstanę za kwotę 600zł przesyłka kurierska w cenie.
Kuwety są nowe, nie używane.
te białe kropki to resztki pasty polerskiej.
Rasputin - Wto 14 Cze, 2011
Może zadam banalne pytanie,ale co daje taka kuweta oprócz lżejszego portfela
Bonczek - Wto 14 Cze, 2011
Ja tak jak Rasputin, nie ogarniam tej kuwety
martin.h - Wto 14 Cze, 2011
Rasputin napisał/a: | Może zadam banalne pytanie,ale co daje taka kuweta oprócz lżejszego portfela |
Powoduje, że nie rysujesz sobie podłogi i nie masz syfy roz.ebanego po całym wozie
Greg - Wto 14 Cze, 2011
GeKo, domyślam się, że je skopiowałeś i będziesz handlował tańszymi/lepszymi zamiennikami?
Po ile? Może być ze zwykłego laminatu
GeKo - Wto 14 Cze, 2011
Rasputin napisał/a: | Może zadam banalne pytanie,ale co daje taka kuweta oprócz lżejszego portfela |
dla kierowcy nie wycierasz lakieru, na podłodze i nie masz mega burdelu w aucie. Wiele rajdówek wygląda jak chlew w środku.
Dla pilota automatycznie jest podstopnicą i można gaśnicę w kołysce fajnie wpasować.
Greg,
Nie skopiowałem, bo robię swój autorski wzór.
Taniej raczej nie będzie, za to na pewno będzie lepiej, niż to co jest dostępne na Polskim rynku. Oczywiście dla wielu to nie ma znaczenia byle taniej, oferta budżetowa myślę że też u mnie będzie.
Cassis - Wto 14 Cze, 2011
Taka też powoduje że nie masz burdelu...
w domu.
Jacek - Wto 14 Cze, 2011
jedną wsadzę do 205 podbijając wartość, a drugą kotu..niech ma na bogato
misiek86electro - Wto 14 Cze, 2011
Jacek napisał/a: | jedną wsadzę do 205 podbijając wartość, a drugą kotu..niech ma na bogato |
i humor poprawiony na cały wieczór hahahaha
GeKo - Pią 24 Cze, 2011
Jeśli ktoś chce coś zaproponować względem ceny, to proszę na PW,
GeKo - Pon 18 Lip, 2011
Można zamknąć.
|
|
|