Loko - Wto 18 Lip, 2006 Temat postu: Najlepsze HOT CytatyPo prostu co poniektórzy dają okrutnie po dupie na tym forum, niszczą, miażdzą i wogóle swoimi wypowiedziami
Jak zobaczyłem dzis kolejną porcje powalajacych mnie z krzesła tekstów, to wpadłem na pomysł, że fajnie by było zbierać takie rodzynki w jednym miejscu i oto one:
Michał napisał/a:
bo jak mówiełm na zielone ( z 15 razy darłem ryja przez otwartą szybe , i mi przytakiwał słowami " zamknij morde, wiem, daj sie skupić" ) to ruszył na pomarańczowym
Michał - Wto 18 Lip, 2006 :564: dzieki :564:ps - Wto 18 Lip, 2006 Najlepszy jest ten (by Michał of course):
Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 Saxo VTS 1.6 16V VS. Hondzia prezesa
Ustawka z ziomem na kresce namalowawanej za pomocą krwi z byczych jaj.
Podjedzam, czerwone. Na prawo KFC, mysle sobie " moze cos opierd... na gorąco ?? , eeee, nie bez kozery mówią na mnie gruby, buli, pączek" Olałem smaczne skrzydełka. Słuchając nowej płyty top one zatracam sie w dzwiękach korg'a 1103 ZX. Klawiszowiec dobrze ogarnia sprzęcik słysze. Nagle na lewo podjedza lansowa honda civiv coupe, 1.6 b1830 A3920 oznaczenie silnika ( dokladnie nie wiem jakie ) Koleś w hondzie, przystojny. Odwraca głowe w moją strone i sie usmiecha . Myśle sobie...
- PEDAŁ
No nic, pedzio nie pedzio miły jest. Po chwili dochądzą mnie dzwieki z jego szuszarki. Odrazu wiedziałem ze to 137 kuca. Mysle sobie , bedzie wyscig. Otwieram szybe i mówie .
- Ziomek, na zielone !!
- Miły gejek - Spoko !!
Czekamy, czekamy ... no i zapala sie żółte patrze a on rusza . Myśle sobie
- Nie to ze pedał to jeszcze dalton .
Teraz najlepsza opcja, kolo ruszył , ja czekam twardo na zielone. Nagle patrze kolo odrazu hamuje i tez czeka na zielone .Myśle sobie
- Pedał, Dalton , do tego wariat .
Zapaliło sie zielone, jak wyrwałem to myslałem ze asfalt sie zwija za mną, mówie " KUUUUURW ...... !!! ZAŁĄCZAM ŁORPOWĄ !!!! ". Ziomek tez ruszył ale spoznił strasznie start. Wiedziałem ze juz po wyscigu . Na następnych swiatłą ziomek
- Jeszcze raz !!
-Ja - DOBRA !!
- On - OK !!
- Ja - Spoko !!
- On - Palec na znak OK ( ten środkowy )
Dobra, zawijka znowu na tamte swiatła na których wcześniej sie ustawilismy.
Podjedzamy, czerwone. Odwracam głowe w jego strone a on znowu sie do mnie smieje . Damn ... !!
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!
Czerwone, żółte i ZIELONE.
Honda tak dała ognia ze odrazu na starcie długosc przedemną. Miałem sie poddać, zdązyłem jeszcze podgłośnić TOP ONE i zapinam dwójke. Co ciekawe zaczynam sie zblizać do hondy na trojce ją doganiam i przeganiam o jakąś długosc mi sie wydaje. Wbitka na czwórke 1-1.5 długosci na moją korzysć. Na czwórce juz nie odchodze, idziemy równo. [/quote]saxorulez - Wto 18 Lip, 2006 ten michała jest tłuściuchny... pojechał Prezesa Michał - Wto 18 Lip, 2006 Znowu dzieki.
Ostatnio nie mam weny, ale coś naskrobie106 - Wto 18 Lip, 2006
dzik napisał/a:
Kiedys producent pewnego programu mial przyslac do nas programiste zeby zobaczyl program na zywo. Siedzimy za biurkiem i napier**amy w quake. Podchodzi do nas gosc: "wlosy do ramion, myte dzien po urodzeniu ostatni raz, sweterek oczywiscie, szkla takie ze ogladal ladowanie apollo stojac na balkonie" podchodzi nieufnie i mowi "ja, programista jestem" spojrzalem na niego, zalamalem sie i powiedzialem "widze".
...wogole caly temat o pracownikach byl sie tu nadawal lenny - Śro 19 Lip, 2006 heheheh!!! zajebiste cycaty.. no zajebiste!Mucha - Sob 05 Lis, 2011 "myte dzien po urodzeniu ostatni raz,"
AHAHAAHAHAHAHAAHJacek - Sob 05 Lis, 2011 toś wymyślił...Cassis - Sob 05 Lis, 2011 "Niezły kotlet" Bad-i - Wto 08 Lis, 2011 o koowa MoRToN - Śro 09 Lis, 2011 ło kuuuułłłłłaaa dzik mistrzno name - Czw 10 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
Tico jest git 3 wypadki w nim miałem
PiTT - Czw 10 Lis, 2011
no name napisał/a:
Czesio napisał/a:
Tico jest git 3 wypadki w nim miałem
większość godnych cytatów jest jeszcze na starym forum...
http://www.hothatch.fora.pl/
no name, musisz przyznać że forum uzależnia no name - Czw 10 Lis, 2011
PiTT napisał/a:
no name, musisz przyznać że forum uzależnia
Znam to też z innych ale tutaj jakoś tak specyficznie