To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zabezpieczenie auta

Walle - Pią 24 Cze, 2011
Temat postu: Zabezpieczenie auta
Muszę zabezpieczyć jakoś mojo furę, bo chodliwa dość jest, a mimo iż mam AC to nie chce mi sie bujać na Policję, czekać na kasę itp....

Myślałem o blokadzie skrzyni biegów. Siakieś jakieś pomysły? Jakieś namiary? Znajomi z warszawskich i śląskich gangów coś polecają? :faja:

P.S Ostatnio zadzwoniłem z pytaniem o blokadę skrzyni, a gość się mnie pyta, dlaczego akurat blokada..."Bo wie Pan, my montujemy takie coś najnowszego, jeszcze nikt tego nie rozpracował, się to montuje na przykład fabrycznie w modelach BMW, tych wie Pan najwyższych 520 i tak dalej, ale więcej Panu nie powiem przez telefon, musi Pan przyjechać do mnie. Kosztuje to założenie tego 750 złotych" ;D

EmerytRs2 - Pią 24 Cze, 2011

Bad-i - Pią 24 Cze, 2011

http://allegro.pl/imitacj...1661681976.html
Vlodarsky - Pią 24 Cze, 2011

Anonymous - Pią 24 Cze, 2011

http://zeder.pl/
jozekrj - Sob 25 Cze, 2011

jak będą chcieli to wsadza na lawetę i w zaciszu dziupli zdejmą
kornat - Sob 25 Cze, 2011

http://allegro.pl/lokaliz...1669304492.html moze jakiś lokalizator? tyle ze on nie zabezpieczy przed kradzieżą ale pomoże odnaleźć furę
Bonczek - Sob 25 Cze, 2011

Urządzenia posiadają bufor zdarzeń, który umożliwia zbieranie informacji o pojeździe w momencie jego obecności poza zasięgiem sieci operatora macierzystego ( np. za granicą lub podziemny parking itp.)

Jak już na podziemnym parkingu to nie działa to trzeba by było jakiś lepszy znaleźć ;)

Bad-i - Nie 26 Cze, 2011

dobry system odkrywa pozycje samochodu do chyba 100 metrow pod ziemia :)
PiTT - Nie 26 Cze, 2011

Carlos mi opowiadał o urządzeniu za kilka euro, które po wpięciu w gniazdo zapalniczki, zakłóca wszystkie urządzenia w pobliżu
sieci komórkowe, gps i co tam jeszcze ktoś chce
tak, więc zasadność pakowania kasy w gps w aucie raczej średnio się opłaca w czasach gdzie większość złodziei pewnie nosi taki urządzonko przy sobie i zapobiegawczo wpina to na wejściu...

Anonymous - Nie 26 Cze, 2011

patenciarkie odciecie paliwa - zdecydowanie polecam Kościecha -> 604947453 ;)
kamil - Nie 26 Cze, 2011

czyli wyłącznik zasilania zapalniczki trza zamontowac. Bandyta wkłada ustrojstwo do zagłuszania w miejsce po zapalniczce a zasilania nie ma i wtedy nasz gps działa cały czas niczym niezagłuszony :)
Bonczek - Nie 26 Cze, 2011

Ale wiesz chyba że znalezienie kabla zasilającego w głównej wiązce to jest praktycznie sekunda ;)
Kryha - Nie 26 Cze, 2011

Dotykowy guzik przypominający "... twórczość jest nieograniczona.."(ukryty), który odcina zasilanie pompy paliwa. Zasilanie i wszystkie kontrolki są okey, ale możesz kręcić i kręcić, a nie odpalisz.

Zastosowane w japońcu i działa :faja:

GeKo - Nie 26 Cze, 2011

PiTT napisał/a:
gdzie większość złodziei pewnie nosi taki urządzonko przy sobie i zapobiegawczo wpina to na wejściu...

Chyba że ktoś ma tak zrobione jak ja miałem, zapalniczka odpięta, ale musiała być włożona i wciśnięta aby zewrzeć przewód od pompy :rotfl: