Bad-i - Pią 24 Cze, 2011 Temat postu: [S] klocki pug/saxo CL RC8witam, mam dwa komplety NAJLEPSZYCH na świecie klockow CL - mieszanka RC8.
Jezeli jest ktos zainteresowany to serdecznie zapraszam.
Dodatkowo do sprzedania bede mial przednie tarcze brembo + RC8 uzywane (Vlodek moze okreslic ich stan).....
Zaczynam powoli robic wyprzedaz z puga takze na dniach postaram sie zrobic liste wszystkiego co bedzie na sprzedaz...
Obecnie;
- CL RC8 przód x 2 (nowe)
- CL RC8 przód x 1 (uzywane)
- tarcze przod Brembo x 1 (uzywane)
- zawieszenie przód - HP Sporting
- zawieszenie tył - Proflex
- skrzynia biegów - przełozenie 13/64 (to jeszcze musze przemyslec)
- jakies tam nakladki na blotniki
- buda z klatko - zarejestrowana z OC i badaniami technicznymi
- belka tył x 1
- felgi od 205 gti SMR/Speedline 8 sztuk
c.d.n.Greg - Pią 24 Cze, 2011 Klocki są pod jaki zacisk? Seryjny?Bad-i - Pią 24 Cze, 2011
Greg napisał/a:
Klocki są pod jaki zacisk? Seryjny?
TakTomcat - Pią 24 Cze, 2011 Poprosze cene HP na priva.106 - Pią 24 Cze, 2011 Poprosze cene c.d.n. na priva.Mick - Pią 24 Cze, 2011 Rezerwacja (Badi wie czego) Meehow - Pią 24 Cze, 2011 Czekam na fotki HP już z miesiąc i nic ... Greg - Pią 24 Cze, 2011 Taki zawias to bym przytulił ale teraz to jestem/będę wypłukany ;]CHRZANEK - Pią 24 Cze, 2011 Bad-iego zawias jest MEGA.
Jak bym miał 106 to bym brał.
(ale nie mam )106 - Pią 24 Cze, 2011
Meehow napisał/a:
Czekam na fotki HP już z miesiąc i nic ...
prosic badiego.....
czy taki pilot to nie skarb? 106 - Pią 24 Cze, 2011 warto dodac ze (o ile pamietam) to przed ktoryms z naszych startow zawias
zostal kompletnie zrewidowany i zregenerowany w hp w czechach wiec jego
stan techniczny mozna okreslic jako idealny.
jak kazdy i ja bym go chetnie widzial w 106 mimo ze sam mam fajny gwint
z peugeot sport siema - Pią 24 Cze, 2011 Ja też cały czas czekam na cenę HP... Tomcat - Sob 25 Cze, 2011
siema napisał/a:
Ja też cały czas czekam na cenę HP...
a myślałem że będę jedyny zaraz zacznie się licytacja i taniej wyjdzie kupić nówkę w czechosłowacji Bad-i - Sob 25 Cze, 2011 hi hi rzeczywiscie pilot fotki pstryka dobre
Nawet brembo i Carbon Loreiny widac
Panowie - zapytam bez opyerdalania sie. A nikt nie chce kupic kompletu?? Ja moge sprzedac samego HP, ale mysle ze rozsadniej bedzie sprzedac i HP i Proflexa - jako zestaw.
Nie musze chyba tlumaczyc ze sprzedajac razem cena bedzie atrakcyjniejsza.
Ale jezeli chodzi o sam HP mysle ze 3ke chcialbym dostac (tutaj polegam tylko na wycenie HP Polska).
Jezeli bede sprzedawal w komplecie to wtedy HP 2.5 - Proflex musze dopytac ile to warte.CHRZANEK - Sob 25 Cze, 2011 To dobra cena - biorac pod uwagę że zawias jest po rewizji i ma już nastawy na "polish road" a to oznacza że jest lepsze niz nowe i kupując zawias kupuje się też "know how" Bad-iego, a to jak wiadomo jest bezcenne