Greg - Wto 28 Cze, 2011 Temat postu: Jak sprzedać wnętrze? :DGłupie pytanie, ale wole je zadać bo a nóż ktoś się z tym borykał i nie będę musiał powtarzać błędów. Chcę wyprzedać graty z wnętrza 106 (boczki, wykładzina, cały tył itd.) żeby mi to nie zalegało i zawsze to jakiś grosz na paliwo wpadnie. Pytanie - czy próbowac to sprzedać jako całośc (fotele P+T itd.) czy kombinować pojedynczo albo parami każdy element (plastiki, pasy etc.)?
A może ktoś chce kupić? Barejka - Wto 28 Cze, 2011 Greg, zalezy jakie wnetrze jak szmaty to za grosze, cielak troche drozej. nawet na paliwo za te plastiki nie nazbierasz Greg - Wto 28 Cze, 2011 Kokosów nie będzie, to wiem, ale jak ma mi się to walać to po cholerę mi to? Szmata ale ciemna, nie jakieś tam beznadziejne wzorki Młody Papież - Śro 29 Cze, 2011 podejrzewam, że jedyna opcja to wystawić na allegro cały komplet od 1zł i podlinkować np na club106
pewnie sprzeda się za 17zł, ale chociaż pozbędziesz się wszystkich śmieciBarejka - Śro 29 Cze, 2011 za 17 biore cale wnetrze, odbior osobisty rasta - Śro 29 Cze, 2011 Prawieni niesprzedawane jak seria, ja swoje spaliłem w kozie Anonymous - Śro 29 Cze, 2011 Wnętrze z colta , same fotele p+t poszły za150 ziko Jacek - Śro 29 Cze, 2011
rasta napisał/a:
Prawieni niesprzedawane jak seria, ja swoje spaliłem w kozie
Konrad - Śro 29 Cze, 2011 Nie wiem jak teraz, 2 lata temu tylna kanapa z saxo poszła mi za 140zł, fotele przednie za chyba 70zl(bo jeden był połamany i przełożyłem tylko tapicerkę), boczki dałem za darmo bo wiecej kosztowało wystawianie ich na allegro.
Ewentualnie spróbuj na klubie 106, jakimś klubie cytrynkiGeKo - Śro 29 Cze, 2011 Jacek, pochwal się za ile sprzedałeś ze swojego dziadka wnętrze, to chłopaki się poprzewracają kamil - Śro 29 Cze, 2011 ja bym wstawił na allegro wszystko, w osobnych aukcjach bez ceny minimalnej.CHRZANEK - Śro 29 Cze, 2011 Wystawić całość za 200pln - wg mnie powinno się sprzedać.
Jak powystawiasz kazdy przedmiot oddzielnie to więcej wydasz za aukcje Cassis - Śro 29 Cze, 2011 Spróbuj sprzedać w całości, jak nikt się nie zainteresuje to będziesz sprzedawał osobno.jarek-malopolska - Śro 29 Cze, 2011 Jakisz masz sufit? Czarny ;> ?kubas - Śro 29 Cze, 2011
GeKo napisał/a:
Jacek, pochwal się za ile sprzedałeś ze swojego dziadka wnętrze, to chłopaki się poprzewracają
ale to była unikat tzw. półcielak, goście z klubu 205 to świry