HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011
Yarko - Śro 06 Lip, 2011 Temat postu: Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011Zapisy już ruszyły.
http://www.race4race.pl/?p=341roj - Śro 06 Lip, 2011 dopisałem się.
Yarko, weź zapasową kasę na wpisowe Kamill - Śro 06 Lip, 2011 Tez sie zapisałem, czy oni wysyłają jakieś potwierdzenia /powiadomienia bo nic nie dostałem.roj - Śro 06 Lip, 2011
Kamill napisał/a:
Tez sie zapisałem, czy oni wysyłają jakieś potwierdzenia /powiadomienia bo nic nie dostałem.
pewnie dziś albo jutro uaktualnią listę na stronie więc najlepiej tam spradzać.Kenet - Śro 06 Lip, 2011 Wysłałem zgłoszenie.Marek23 - Śro 06 Lip, 2011 Trzymam kciuki za Yarko Jednak co clio to clio...rasta - Śro 06 Lip, 2011 Poszło Greg - Śro 06 Lip, 2011 A był ktoś na 1.RS? Jak było?roj - Czw 07 Lip, 2011 było osób parę z hh..
moim zdaniem trochę mało jeżdżenia i troszkę organizacyjnie średnio ale mimo wszystko bez dramatu (i ustawienie prób, i z nawierzchnia - chociaż parking trochę dziurawy)
ale dobrze, że ktoś coś organizuje!
przyda się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak p*zda mieście rasta - Czw 07 Lip, 2011 Wlokło się to jak kupa, no ale zawsze można poplotkować z Ziomami Jakarti - Czw 07 Lip, 2011 o ktorej startuje impreza??
czy pilot jest potrzebny? / wskazany?
bo ja we wtorki pracuję rasta - Czw 07 Lip, 2011 Wcześnie staruje, ostatnio 16-16:30 musieli być startujący. Pilot niepotrzebny,Rasputin - Czw 07 Lip, 2011
rasta napisał/a:
Wcześnie staruje, ostatnio 16-16:30 musieli być startujący. Pilot niepotrzebny,
Trochę przesadzają. Co oni myślą,że rajdowcy nie chodzą do pracy. Marwilska startowała ok 20 a załóg było czasem dwa razy tyle.Jakarti - Czw 07 Lip, 2011 no to trudno.
nie bedzie mnie w takim razieYarko - Czw 07 Lip, 2011
Rasputin napisał/a:
rasta napisał/a:
Wcześnie staruje, ostatnio 16-16:30 musieli być startujący. Pilot niepotrzebny,
Trochę przesadzają. Co oni myślą,że rajdowcy nie chodzą do pracy. Marwilska startowała ok 20 a załóg było czasem dwa razy tyle.
jak z ostatniej imprezy na służewcu wyjeżdzałem po 22 to już nic nie było widać, nie wiem jak na tak pokręconej trasie można pojechać czysto z ograniczoną widocznością, ztcp. latarnie w ogóle nie działały
Marek wpadnij golfem, pokażesz jak się jeździ na południu