Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] Magiel ze wspomaganiem do sporta
NBL - Czw 21 Lip, 2011 Temat postu: [k] Magiel ze wspomaganiem do sportaWitam kupie magiel w bdb stanie gdyż mój zaczyna dawać znaki zużycia,
Magiel ze wspomaganiem ofc.
Bez luzów i wycieków - może być bez krzyżaka czy jak mu tam.
Pozdrawiam
Marcinanjas - Czw 21 Lip, 2011
tłumnik napisał/a:
Witam kupie magiel w bdb stanie gdyż mój zaczyna dawać znaki zużycia,
Magiel ze wspomaganiem ofc.
Bez luzów i wycieków - może być bez krzyżaka czy jak mu tam.
świetnie się składa, bo znajomy właśnie sprzedaje.
Jak najbardziej ze wspomaganiem, właściwie nówka, nie używany. Bardzo wydajny.
Bez luzów i wycieków i na bank bez krzyżaka, choć rzeczywiście z jakiejś niemieckiej fabryki.
Tak dla ścisłości - kupie MAGLOWNICEM - Czw 21 Lip, 2011 A ile dokładnie tych MAGLOWINIC chcesz?EmerytRs2 - Czw 21 Lip, 2011
jak widać wspomaganie już jest NBL - Czw 21 Lip, 2011 fuck yea
to jak ma ktoś?Jakarti - Czw 21 Lip, 2011 nie.EmerytRs2 - Czw 21 Lip, 2011 Mick - Czw 21 Lip, 2011 maglownicy nie mam, ale mam cały silnik 1.4 z peugeot-a jakbyś chciał na zapas - oddam za 150 pln qbica - Czw 21 Lip, 2011 tłumnik, ale ulep bedziez takim maglem NBL - Czw 21 Lip, 2011 Dzięki ale silnik się nie przyda w nie dalekiej przyszłości swap na coś znacznie mocniejszego.
anjas - Czw 21 Lip, 2011
tłumnik napisał/a:
w nie dalekiej przyszłości swap na coś znacznie mocniejszego.
http://allegro.pl/magiel-...1726191113.html
???michool_vt - Czw 21 Lip, 2011 ja chyba mam ale ze sraxo 16v, wiec to chyba nei to NBL - Czw 21 Lip, 2011 michool_vt, to to, właśnie - są takie same na 99% a pamiętasz może w jakim
stanie? jak nic nie poszukam to kupie na allegro ale wolę dać zarobić na forum
niż komuś z allegro.Michał - Nie 24 Lip, 2011 jakby co to rasciak sprzedawał pralke. Moze i to nie jest magiel, ale praleczka zawsze sie przyda. No i brandzoletka ... tez chyba sie nie opyliła na forum więc jest do wzięcia ...