M - Czw 21 Lip, 2011 Temat postu: potrzebuje ksiedza jakiegos znajomegobart sie nie liczy potrzebuje papierek na chrzestnego a slub koscielny dopiero w przyszlym roku. w zwiazku z tym ze jestem cudzoloznikiem mimo ze nie jestem to nie dostane w mojej parafii takiego czegos. Ktos moze pomoc?Anonymous - Czw 21 Lip, 2011 PW - wal śmiało do niego Gaydek - Czw 21 Lip, 2011 EmerytRs2 - Pią 22 Lip, 2011 chłopczyk czy dziewczynka? Vlodarsky - Pią 22 Lip, 2011 a skąd wiesz, że księża z Torunia nie inwigilują forum ?Gaydek - Pią 22 Lip, 2011 Passenger właśnie przeprowadził się do parafii ojca dyrektora kubas - Pią 22 Lip, 2011 Żwirki i Wigury - Toruń - polecam, wszystko da się załatwić od rękiBart - Pią 22 Lip, 2011 Temat postu: Re: potrzebuje ksiedza jakiegos znajomego
M napisał/a:
bart sie nie liczy
trochę szkoda M - Pon 01 Sie, 2011 Dzięki za namiar na księdza - Marcel masz flache u mnie.
mi - Pon 01 Sie, 2011 Namiar od Marcela? Hmmm... Sprawdzałeś czy gdzieś szpachli nie ma?Anonymous - Pon 01 Sie, 2011
mi napisał/a:
Namiar od Marcela? Hmmm... Sprawdzałeś czy gdzieś szpachli nie ma?
oj dobre dobre
Fajnie, że się udało M - Pon 01 Sie, 2011 Panie moderatorze! mi - Pon 01 Sie, 2011 przemówił przeze mnie ukryty gdzieś w głębi Januszek, przepraszam Anonymous - Pon 01 Sie, 2011 Spoko Spoko niech sobie szczekają w domu nie mogą to na forum dają upust swoim frustracją
niech będzie pochwalony Bart - Pon 01 Sie, 2011
mi napisał/a:
ukryty gdzieś w głębi Januszek
no pięknie! spełniłeś marzenie!
mam nadzieję, że później sam gdzieś w głąb Januszka zanurkowałeś