Michał - Czw 21 Lip, 2011 Temat postu: chlanskono, zefir w wawie
jakby ktoś chciał wpaść na flaszkie do mnie jutro albo w sobote to smiało zapraszamJakarti - Czw 21 Lip, 2011 jutro nie dam rady.
w sobote tez chyba nie ale moze pogadac na chwile.. nie fiem. w twlefonie.Greg - Czw 21 Lip, 2011 Majk, daj znać czy jutro czy w sobotę - ja chętnie Myślę, że nie mam innych planów Michał - Czw 21 Lip, 2011 spoko, z zefciem sie zdzwonie jutro i ustalimy, ale chyba jutro .. .no bo jak będzie fajnie to w sobote zrepetujemy zefir - Pią 22 Lip, 2011 jestem tuuuu nakurfiamy!bizon - Pią 22 Lip, 2011 zazdroszcze, dzis by mi sie zdecydowanie przydaloM - Pią 22 Lip, 2011
bizon napisał/a:
zazdroszcze, dzis by mi sie zdecydowanie przydalo
przybywaj to i ja się zjawiębizon - Pią 22 Lip, 2011 karwa, bym chcial, ale jutro mam potrojna impreze rodzinna, szlag by Michał - Pią 22 Lip, 2011 dobra, dzisiaj na ok 21 wpada do mnie zefir na flaszunie, a później moze gdzies pojdziemy a moze nie, nie wiem
jak ktoś jest zainteresowany resetem kontrolnym to prosze na pw - podam adresMichał - Sob 23 Lip, 2011 Fuck, bylo megaaaa. Morta mistrz, dzisiaj repetujemy!!!!! Jakby ktos byl chetny, to zapraszam na pwMichał - Sob 23 Lip, 2011
mortą mistrz karwa !!Ryba - Sob 23 Lip, 2011 Hehe nice, widze ?e na ostro si? kreci =)
Ja do konca miesiaca w pomorskim zabawiam wiec nie wpadne :s
BAWCIE SI? Mick - Sob 23 Lip, 2011 Michał, a gdzie Mortąąą na zdjęciach jest? ja tylko widzę, odtwórce głównej roli w serkach Danone - MAŁEGO GŁODA zefir - Sob 23 Lip, 2011 fucktycznie bylo miszcz buahahahahaahaMucha - Sob 23 Lip, 2011 Weno mi Zeff się dowiedz ile czołg z Wawy kosztuje.