Kamill - Nie 24 Lip, 2011 Temat postu: Gdzie przegląd WarszawaPierwszy raz będę jechał na przegląd z kubłem i szelkami (bez ori pasów), gdzie pojechać żeby sie nie przyczepiali, macie jakąś sprawdzoną stację w Warszawie?
Kolejna rzecz to sygnał dźwiękowy, z racji innej kierownicy mam włącznik od sygnału w desce rozdzielczej.
Auto mam w 100% sprawne katy, wydech oryginał, 0 luzów itp, kubeł wg zał J, pasy z hom drogową E montowane na płytkach sparco i śrubach sparco, wiec nie ma lipy
Info może być na PW jak nie chcecie pisać na forum.Greg - Nie 24 Lip, 2011 Jeśli masz pasy z homo E to chyba nie powinno być problemu. Tak mi się wydaje Młody Papież - Nie 24 Lip, 2011 jak będziesz miał problem możesz w ostateczności przysłać mi dowód martin.h - Nie 24 Lip, 2011
Młody Papież napisał/a:
jak będziesz miał problem możesz w ostateczności przysłać mi dowód
itr 911 - Nie 24 Lip, 2011 Ja polecam na 17 stycznia zaraz za skrzyżowaniem z żwirki.
Ale obyś trafił na Pana "od ubezpieczeń" Bart - Pon 25 Lip, 2011 Moge polecic ASO Warszawa.EmerytRs2 - Pon 25 Lip, 2011
Bart napisał/a:
Moge polecic ASO Warszawa.
imo żaden kubełek i żadnymi pasami szelkowymi nie przejdzie ot tak przeglądu...napisz że przyjedziesz na nie warszawskich blachcach i staje sie to wręcz nierealne.
założenie jest proste:
Masz kubeł, pasy i sportowa kierę = masz hajs
masz hajs= musisz płacićBart - Pon 25 Lip, 2011 to nie ja pisałem, to jakieś moje alter ego pP - Pon 25 Lip, 2011 u mnie we frampolu czepili się, że w dowodzie mam 5 miejsc a w rzeczywistości 2 kubły Kamill - Pon 25 Lip, 2011
pP napisał/a:
u mnie we frampolu czepili się, że w dowodzie mam 5 miejsc a w rzeczywistości 2 kubły
O to mi sie kiedyś w ułazie przyczepiali, ale na szczescie mam 5 miejsc bo u mnie kanapa to 4kg gąbki, a zawsze jest gdzie graty rzucić.
Zrobie klakson, podciągnę ręczny w jednym kole i będę pewnie uderzał w przyszłym tygodniu, tylko jeszcze nie wiem gdzie.EmerytRs2 - Pon 25 Lip, 2011 przygotowany jestes to pytań typu:
a co to jest za kubełek, posiada on homologacje trogową??
a co to za pasy maja homo?
a co to za sposób montazu? czy to są seryjne szyny montażowe itd...
swoja drogą czeka mnie to za misiąć więc temat rozwojowy...
z tym że u mnie wywalona tylna kanapa, brak trąbki, muszę popatrzeć czy to od kiery czy coś nie halo..
wydech bez kata, aż szczypie w oko Kamill - Pon 25 Lip, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
przygotowany jestes to pytań typu:
a co to jest za kubełek, posiada on homologacje trogową??
a co to za pasy maja homo?
a co to za sposób montazu? czy to są seryjne szyny montażowe itd...
swoja drogą czeka mnie to za misiąć więc temat rozwojowy...
z tym że u mnie wywalona tylna kanapa, brak trąbki, muszę popatrzeć czy to od kiery czy coś nie halo..
wydech bez kata, aż szczypie w oko
Nie jestem pewien, ale kubeł nie wymaga homologacji, bo chyba żaden fotel jej nie ma, ewentualnie sportową, ale to zupełnie co innego.
Podjadę w weekend na stacje i sie najwyżej zapytam diagnosty czy mi przepuści takie auto, jak nie to pojadę na następna stacje Anonymous - Pon 25 Lip, 2011
itr 911 napisał/a:
Ja polecam na 17 stycznia zaraz za skrzyżowaniem z żwirki.