Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] lustrzanke, cos uzywanego niedrogiego
michool_vt - Nie 07 Sie, 2011 Temat postu: [k] lustrzanke, cos uzywanego niedrogiegosiema
jak w temacie,
kupie uzywana lustrzanke jakąś,
moze zalape zajawe i kiedys kupie cos pozadnego, puki co chcialbym sprobowac cos popstrykac jakims smietnikiem uzywanym,
moze ktos cos ma, tak około 1000zl (lol, kwota bogata... ale adekwatna do zajawy) generalnie chcialbym zeby sie nie zje..ał za dwa dni
ewentualnie wchodzi w gre wymiana/rozliczenie za jakies graty z saxo,
gdzies mi sie poniewieraja m.in. kolumny mcphersona na b6 i eibachu, jakies tylne amory, felgi 15' ori z saxo, maglownica kompletna, cewka zapłonowa, dolot seryjny, wtryski, kolektor dolotowy, koncowy wydech seryjny, zjechane R888 14calowe, jakies inne smietnikowe opony 14stki tez pewnie sie znajda, śruby do stalówek i pewnie jeszcze cos sie znajdzie
pozdro PiTT - Nie 07 Sie, 2011 zapytam ojca czy nie sprzedaje swojego nikona d70s
tak samo kupił do zabawy, ale nic nim nie cyka
kupowaliśmy używany, ale w dobrym stanie + obiektyw 18-75 z tego co pamiętam
a magiel masz w pełni sprawny?
jaka cena?michool_vt - Nie 07 Sie, 2011 PiTT, magiel kupiłem z dwa lata temu, na wszelki wypadek, bo wiem ze ciezko z nimi, sprawny, z tego co pamietam to mial lekko nacieta jedna gume oslonowa, jest ponoc z saxo vts 16v 2003
jakby ktos jechał z kraka/katowic do wawy to moze moglby Ci wziac, to bys sobie obadal i zobaczyl czy to jest dalej sprawne, ewentyalnie zawias przedni tez przegladnac mozesz
jutro na tydzien wybywam, wiec po 15 sierpnia moglbym to wysylac/transportowac/masturbowac
a co do ceny to dawalem za magiel chyba 150zl, tyle byloby git kubas - Nie 07 Sie, 2011 A te zużyte r888 to mocno ? Wiela za nie?michool_vt - Nie 07 Sie, 2011
kubas napisał/a:
A te zużyte r888 to mocno ? Wiela za nie?
co do ceny to ciul wie, dorzucilbym je gratis komus, jakby mi aparat jakis zalatwil kubas - Nie 07 Sie, 2011 To ja je rezerwuje gratis! Te potenzy tez masz ?michool_vt - Nie 07 Sie, 2011 taaa, potenzy tez gdzies sa
nie ma rezerwacji zadnych, graty beda rozdysponowywane wedlug mojego widzimisie/sympati/wieku/cm w bicku itp
jak ktos czyms jest zainteresowany to zaproponujcie ceny, przemysle i po powrocie z wakacji (15.08) bedziemy finalizować
ceny raczej beda smieszne, bo chce to na aparat zamienic, a zapewne nic z tego mi sie nie przyda PiTT - Nie 07 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
PiTT, magiel kupiłem z dwa lata temu, na wszelki wypadek, bo wiem ze ciezko z nimi, sprawny, z tego co pamietam to mial lekko nacieta jedna gume oslonowa, jest ponoc z saxo vts 16v 2003
jakby ktos jechał z kraka/katowic do wawy to moze moglby Ci wziac, to bys sobie obadal i zobaczyl czy to jest dalej sprawne, ewentyalnie zawias przedni tez przegladnac mozesz
jutro na tydzien wybywam, wiec po 15 sierpnia moglbym to wysylac/transportowac/masturbowac
a co do ceny to dawalem za magiel chyba 150zl, tyle byloby git
spoko, dobrze jakby Włodziu mógł rzucić okiem na to i wtedy bym brał qbica - Nie 07 Sie, 2011 wrzuć jakies foty pozostalych 3ech potenz i toyek Bart - Nie 07 Sie, 2011 Michooool chce aparat kupić, a póki co ofertami zasypują go miłośnicy francuskich śmieci NBL - Nie 07 Sie, 2011
michool_vt napisał/a:
a co do ceny to dawalem za magiel chyba 150zl, tyle byloby git
a mnie nie chciałeś sprzedać - a kupiłem za cenę Twoja razy dwa.. hm...Bart - Nie 07 Sie, 2011
tłumnik napisał/a:
a mnie nie chciałeś sprzedać
michool_vt napisał/a:
graty beda rozdysponowywane wedlug mojego widzimisie/sympati/wieku/cm w bicku itp
NBL - Nie 07 Sie, 2011
Bart napisał/a:
tłumnik napisał/a:
a mnie nie chciałeś sprzedać
michool_vt napisał/a:
graty beda rozdysponowywane wedlug mojego widzimisie/sympati/wieku/cm w bicku itp
spoko jak tam sobie chce ja za taki sprzęt dałem 300 zł też w bdb stanie,
Twoja wola Panie : PiTT - Pon 08 Sie, 2011 jak to powiedział Pan Włodarski:
"zapytaj czy nie ma luzu bo Twoja też działa"
możesz to sprawdzić zanim wyślesz?NBL - Wto 09 Sie, 2011 PiTT, to dla czego chcesz wymienić?