Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] kątownik aluminium Warszawa lub wysyłka
Kamill - Wto 09 Sie, 2011 Temat postu: [K] kątownik aluminium Warszawa lub wysyłkaPoszukuje kątownika aluminium 4-6mm ścianka, jeden bok musi mieć min 60mm a najlepiej 80mm, drugi min 40mm albo więcej. Potrzebuje tego nie dużo metr lub dwa, zaleznie od ceny.
Chce zrobić z tego mocowanie kubła, ale w bmw trzeba przesunąć fotel ok 4cm względem otworów w prawo, dlatego potrzebuję taki kątownik o dłuższym boku.Bart - Wto 09 Sie, 2011 powinny być do kupienia w każdej hurtowni handlującej stalą, rurami i tego typu rzeczami, ja tak swego czasu kątowniki kupowałem.fydi - Wto 09 Sie, 2011 Mogę Ci nawet dać namiary na taką hurtownie w Krakowie Anonymous - Wto 09 Sie, 2011 zrób jakieś fotki , jak to zrobic , bo możliwe ze kiedyś sie przyda Bart - Wto 09 Sie, 2011 http://www.google.pl/sear...iw=1280&bih=617
Młody Papież - Wto 09 Sie, 2011 a w Kątowni tego nie bedzie?Anonymous - Wto 09 Sie, 2011 na rogu Puławskiej i Płaskowickiej jest skład metalowych rur, prętów, kątownikó itp powinieneś znaleźć tam to czego szukasz (kiedyś kupowałem tam kątowniki w tym samym celu co Ty)Bonczek - Wto 09 Sie, 2011 Na ursusie w centrum metalowym powinny być Młody Papież - Wto 09 Sie, 2011 ja pie.rd.ole, w Warszawie jest pewnie 2mln takich składów; a pod Warszawą 14mln; a to jest HotHatch.orgBart - Wto 09 Sie, 2011 Kamill - Wto 09 Sie, 2011 Większość hurtowni sprzedaje w sztangach 4-6m, albo w ogóle nie rozmawiają z detalistami. Dlatego pytam o konkretny namiar, bo na googlu już sobie sprawdziłem, no i nie każdy skład metalowy ma profile aluminiowe , a nie mam co dzień wolnego po popołudnia żeby zwiedzać Warszawę w szerz i w dłuż, niektórzy pracują 8-17.
Skocze dzisiaj na tą puławska w drodze na Służewiec, dzięki za odpowiedzi.
Czesiu - projekt kiedyś opisze jak będzie co, bo na razie to jest w miarę skromnie
Młody Papież napisał/a:
ja pie.rd.ole, w Warszawie jest pewnie 2mln takich składów; a pod Warszawą 14mln; a to jest HotHatch.org
faldzip - Wto 09 Sie, 2011 kiedys kupowalem aluminiowe profile przy tej ulicy co RCW jest, czyli tam kawalek za Subaru A.Koper nie pamietam nazwy, ale od RCW w strone centrum i tam mieli jakies takie skrawki/kawalki, to powiedzialem ile chce, typ nawet mi dociął na wymiar, dalem jakies grosze za to.Anonymous - Wto 09 Sie, 2011 Drugim miejscem które przyszło mi do głowy jest Centrostal Bydgoszcz na Łopuszańskiej 38... kiedyś kupowałem tam rurę bezszwową-cienkościenną na wydech do Mini klasyka i elegancko mi pan przyciął tyle ile chciałem w takim rozmiarze jak chciałem itp... zadzwoń tam bo mieli pełno żelastwa wszelkiej maści w jakichś spoko cenach.Kamill - Wto 09 Sie, 2011
AleX_R53 napisał/a:
Drugim miejscem które przyszło mi do głowy jest Centrostal Bydgoszcz na Łopuszańskiej 38... kiedyś kupowałem tam rurę bezszwową-cienkościenną na wydech do Mini klasyka i elegancko mi pan przyciął tyle ile chciałem w takim rozmiarze jak chciałem itp... zadzwoń tam bo mieli pełno żelastwa wszelkiej maści w jakichś spoko cenach.
Dzięki, ale tam niestety maja tylko stal.CHRZANEK - Wto 09 Sie, 2011 Kamil:
Ulica Srebrna róg Miedzianej jest sklep z metalami kolorowymi.
Materiał jest w sztangach ale docinają na maszynie (trzeba dac piątaka )
Ja zawsze kupowałem własnie tam.
W samym centrum - nie trzeba jechac gdzieś na przedmieścia.
Czynne chyba do 18:00 więc się sprężaj.