Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s]glosniki Focal 165 A1
wasq - Wto 16 Sie, 2011 Temat postu: [s]glosniki Focal 165 A1 na sprzedaż nowki sztuki z pelna gwarancja z polskiej dystrybucji cena 350 zeta kpl
Bonczek - Śro 17 Sie, 2011
Mega fajne głośniki za bardzo przyzwoitą cenę
Stf - Śro 17 Sie, 2011
kurde spóźniłeś się kilka dni, bo brałbym je bankowo.... właśnie wróciłem z garaża:
MoRToN - Śro 17 Sie, 2011
Coś ty zakupił za auto wogggóle ?
wasq - Śro 17 Sie, 2011
Stf napisał/a: | kurde spóźniłeś się kilka dni, bo brałbym je bankowo.... właśnie wróciłem z garaża:
Obrazek |
zycie a co kupiles ??
pum - Śro 17 Sie, 2011
Cytat: | Coś ty zakupił za auto wogggóle ? |
+1 ?
kamil - Śro 17 Sie, 2011
jak sub, wystroiłeś już ?
kamil - Śro 17 Sie, 2011
a co do Focali to mogę powiedzieć tylko, że....kochałbym. Naprawdę porządny zestaw.
Stf - Śro 17 Sie, 2011
wasq napisał/a: | zycie a co kupiles ?? |
to co na focie - herz esk 165 - kasowo podobnie jak Twoja oferta. dzisiaj w końcu odpalone pod wzmakiem - faktycznie nieźle nawet grają głośniki tej klasy...
MoRToN napisał/a: | Coś ty zakupił za auto wogggóle ? |
civic
kamil napisał/a: | jak sub, wystroiłeś już ? |
dzisiaj dopiero ogarnąłem podłączenie przodu na zwrotnicach zasilany wzmakiem. trzeba jeszcze trochę popracować nad poprawą kilku elementów. ale już teraz radio z wyłączonymi wszystkimi podbiciami basów, z wyłączonym loudnessem itd. ładuje ciepło od dołu. ale jeszcze chwila bo są przedmuchy na dystansach, drżenia zbyt wielu elementów itd...
Stf napisał/a: | MoRToN napisał/a: | Coś ty zakupił za auto wogggóle ? |
civic |
Która generacja, jaki motor, reszta seria czy pomodzony?
Stf - Śro 17 Sie, 2011
Bonczek napisał/a: | Która generacja, jaki motor, reszta seria czy pomodzony? |
ej9 d14z2 polift niemodzony i taki pozostanie.
kamil - Śro 17 Sie, 2011
I tak ma być. Zzero Loudnessów, zero sztucznych podbić. Ma grać czysto na naturalnych ustawieniach Na wszystkie świerszcze w tych dystansach, boczkach może pomóc noisekiller dostępny w spray'u. coś ok 50 pln za puchę w sklepach z caraudio.
Z głośnikami jest jak z oponami na im lepszej jeździsz tym masz gorsze zdanie o tej poprzedniej
|
|
|