Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - czesci do saxo w cenie złomu
vitesse - Czw 25 Sie, 2011 Temat postu: czesci do saxo w cenie złomuPozastało mi po vts'ach troche czesci
oddam w cenie złomu, troche szkoda mi wyrzucac a moze ktos jeszcze przygarnie
bede wystawial na allegro i linkowal na forum
oczywiscie ceny do negocjacji moge zakonczyc aukcje wczesniej
pozniej wystawie belke za 100 zł
i pol os dluga za 30 złKryha - Czw 25 Sie, 2011 Belkę rezerwuje, tylko w jakim jest stanie ?Ryba - Czw 25 Sie, 2011
Kryha napisał/a:
Belkę rezerwuje, tylko w jakim jest stanie ?
Jak Łukasz sprzedaje belke za 100pln to musi być piękny śmietnik Kryha - Czw 25 Sie, 2011 Złamana i pospawana z trzech
Pewnie i tak do zrobienia będzie...
Ale jak ktoś ma po nie dawnej regeneracji to pisać matt2rally - Pią 26 Sie, 2011 czy głowica ma jakieś wady lub ubytki? jeżeli nie to biorę na pewno!matt2rally - Pią 26 Sie, 2011 aktualnie nie będę miał internetu do niedzieli wiec nie wiem jaka będzie odpowiedz w sprawie głowicy ale jeżeli faktycznie nie jest nigdzie pęknięta ani nie ma ubytków to możesz spokojnie zdejmować aukcje bo jestem zdecydowanyvitesse - Sob 27 Sie, 2011 belka jest jak najbardziej okey, mozna na niej jezdzic, ale trzeba myslec o regeneracji, łapie powoli luz, jak ktos ma tak co sie nie nadaje do regeneracji to nic tylko brac
głowica jest w 100 % dobra tylko niekompletnavitesse - Pią 23 Wrz, 2011 belki i glowicy juz nie mam
Wystawiam wachacz od 20 zł
http://allegro.pl/wachacz...1839110950.htmlvitesse - Sob 24 Wrz, 2011 pol os
http://allegro.pl/show_item.php?item=1839111997vitesse - Nie 02 Paź, 2011 poprzednie aukcje zblizaja sie ku koncowi, poki co smieszne ceny wiec licytowac
jakby ktos chcial to mam m.in. komplet oryginalnych srub do felg stalowych za 30 złJanusz - Śro 28 Gru, 2011
vitesse napisał/a:
jakby ktos chcial to mam m.in. komplet oryginalnych srub do felg stalowych za 30 zł
rezerwuje.... musze dac znac znajomemu bo wiem ze szukał, ale nie wiem czy ogarnął...mi - Śro 28 Gru, 2011 nie masz przypadkiem jakiegoś fajnego analnego dildo na zbyciu?Ryba - Śro 28 Gru, 2011 M - Śro 28 Gru, 2011 Czy ten temat nie mógłby się po prostu nazywać "części do saxo?"