Greg - Śro 31 Sie, 2011 Temat postu: Mirco RS2 z uszamiJeszcze ciepły.
Nie ma w necie żadnych real photos więc wrzucam dla ciekawskich
Fotel bardzo fajny, wygodniejszy niż S2000 (dla większych/wyższych osób) i mam wrażenie że o niebo wygodniejszy niż RC (czy jak mu tam, ten z forumowego zakupu).
Aha, jest bardzo lekki. Na naklejce waga to 7,6kg ale to chyba sama skorupa, gość mówił, że obicie itd. to ok. 1kg. Jak będę miał odpowiednią wagę to zważę. Anyway, w rękach jest sporo lżejszy niż Bimaco Expert.
mi - Śro 31 Sie, 2011 dobra - jestem konusem, ważę 60kg, znam i lubię RC. Ten jest większy czy nie? Chcę jak najmniejszy fotel, bo w większym mję luźno.Ryba - Śro 31 Sie, 2011 mała masa mały chuj mi - Śro 31 Sie, 2011 w moim przypadku - owszem, tym nie mniej nie jest to regułą.Janusz - Śro 31 Sie, 2011
mi napisał/a:
w moim przypadku - owszem,
+1
wiec może to jednak reguła mi - Śro 31 Sie, 2011 Hmmmm... Jacek - do tablicy!Ryba - Śro 31 Sie, 2011 U Jacka to nie jest regułą, ostatnio sam sprawdzałem mi - Śro 31 Sie, 2011 chciałem zgłosić błąd w temacie, można tutaj?Greg - Śro 31 Sie, 2011
mi napisał/a:
dobra - jestem konusem, ważę 60kg, znam i lubię RC. Ten jest większy czy nie? Chcę jak najmniejszy fotel, bo w większym mję luźno.
Jest większy.
S2000 jest chyba wymiarów RC, ciaśniejszy o 2-3cm w tyłku i podobnie w barach + niższy. U nich na stronie albo na allegro są wymiary.mi - Śro 31 Sie, 2011 nosz w dupę - lipa w takim razie... A tak się chciałem podlansować w uchatym fotelu... By się go niebieściuchnym welurkiem... Ehhhhh...Greg - Śro 31 Sie, 2011 No to jeśli RC jest dla Ciebie OK to S2000 będzie również dobry.
Porównaj wymiary - są podobne.
http://allegro.pl/fotele-...1779860643.html http://allegro.pl/fotel-s...1779860652.htmlmi - Śro 31 Sie, 2011 troszkę szerszy i tak... Może trzeba do nich podjechać kiedyś po prostu i zobaczyć?kamil - Śro 31 Sie, 2011 Mi to jesteśmy tej samej wagi Ja mam Bimarco Dakar i właśnie jest idealny pod takich pakerów Mick - Śro 31 Sie, 2011
kamil napisał/a:
Ja mam Bimarco Dakar i właśnie jest idealny pod takich pakerów
Własnie to chciałem napisać, tylko że dakar jest fotelem z homologacją i będzie droższy niż Mirco...rasta - Śro 31 Sie, 2011
Greg napisał/a:
Anyway, w rękach jest sporo lżejszy niż Bimaco Expert.
Jakby miał homologację tak jak ma BExpert to by już nie byl taki lekki.
Ale prezentuje się fajnie