To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k]fotel kubełkowy

Anonymous - Śro 31 Sie, 2011
Temat postu: [k]fotel kubełkowy
Jak w temacie,kierownice niedrogą bym tez przygarnoł
Janusz - Śro 31 Sie, 2011

foteli ze sporta nie chcesz?? :D

fotela z bumy nie chcesz??pełna świnia,pełny lans
mi - Śro 31 Sie, 2011

ja ewentualnie mogę ze sienki zaoferować - w welurze niebieskim. Cipki szaleją!

Cytat:
ja ewentualnie mogę ze sienki zaoferować - w welurze niebieskim. Cipki szaleją!

a jak upławy dobrze wchłaniają !!

Mick - Śro 31 Sie, 2011

rabarbar a u mnie nie chcesz czegoś kupić? Bimarco ma fotele bez homo Cobra 2 jest za 450 pln detal

a kierownice mam RRSa też w dobrej cenie :)

no name - Śro 31 Sie, 2011

Bendem miał fotel z CC za jakieś grosze,
siakieś Bimarco

EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011

w razie czego mam bimarco cobre 2 na sprzedaz, a wtedy ja bym moze wziął do kompeltu experta w dobrej !! cenie od Micka :faja:
fotel nowy zresztą widziałeś ten obok szafki !! nawet zdjęć byś nie musiał robić. sprzedaję komplet razem z fotkami :D

Podobno cobra to kicha straszna
Januszek,Geko do tablicy!!

rabarbar napisał/a:
Podobno cobra to kicha straszna

potwierdzam... strasnza kicha... z bimarco conajmniej furure albo eksperta...

cobra2 ma konstrukcje rurkowa i po zdjęciach widać ze jest szersza u góry niz cobra 1 która była totalna kupa. Moim zdaniem cobra 1 się do niczego nie nadaje, nawet na prawy... ale w cobrze 2 nie jeździłem

generalnie moim zdaniem cobre 2 można wziąć za jakaś śmieszna kasę na kubeł dla pasazera :)
dla kierowcy to już lepiej sie szarpnąć i zainwestować w mirco :P które nie ma homologacji ale przynajmniej coś trzyma

mi - Śro 31 Sie, 2011

jeśli cobra to nowa nazwa starego bimarco - jest słaby raczej.

tak wygląda bimarco cobra http://www.rallyshop.pl/i...l-bimarco-cobra i nie wziąłbym tego nawet na fotel dla pasażera, już seria jest lepsza...
a tak cobra 2 http://www.google.pl/imgr...1t:429,r:1,s:45 i widać ze jest już sporo szersza w barkach wiec może coś trzyma, niestety w nim nie jeździłem wiec nie wiem.

generalnie zależy od kasy... za 200 zł mógłbym przygarnąć cobre II na próbę dla pasażera... za więcej wolałbym dorzucić i miec mirco nowe za 450 zł.
ale najlepsza opcja to wychaczyc jakąś markowa używkę z odlewu często zdarzają się w cenie 400-700 zł..

Grzesiek VTS - Śro 31 Sie, 2011

z Forum 106

Model EVO wypuszczony do pucharu Peugeota. Fotel miałem zakładać do siebie za podartego OMP, ale stwierdziłem, że skoro mam dwa takie same fotele to oddam je do obszycia i zostawię je tak jak są. Fotel posiada lekkie przetarcie na lewym boku oraz jedną lekko pękniętą przelotkę (koszt 10zł na rallyshop'ie chyba). Reszta w stanie idealnym. Kubeł przystosowany pod 5-pkt pasy bezpieczeństwa. Siedzisko mocowane na rzepy tak więc można go jak coś spokojnie wyprać.
Całość przedstawiają zdjęcia.
Można powiedzieć, że fotel klasyk, ponieważ ciężko już znaleźć takowy sygnowany PS w takim stanie.
Odbiór osobisty Tarnobrzeg-Gorzyce-Rzeszów(w październiku dopiero)-10 września na trasie Gorzyce-Radom, bądź też wysyłka kurierem wskazanym przez kupującego.
CENA 499zł.
http://imageshack.us/phot...3/p8290075.jpg/
http://imageshack.us/phot...1/p8290076.jpg/

sparco evo jest dobre :D tylko ta kolorystyka ;/ ale generalnie obszycie go w mirco to koszt 200 zł bez logotypów a z logotypami 4 ja płaciłem 250 zł.

Tylko sparco evo to chyba najciaśniejsze sparco.. i Rabi się może w niego nie zmieścić ;/

kolorystyka strasznie z dupy,chociaz napis peżo sport nawet by pasował ;D
Rozmiarowo nie wiem-miałem kubły od Freemana,mirco xl było na mnie za duze,a drugi chyba mirco rc był akurat tylko w barkach za mały
Januszek -jaki Ty masz??