To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Potrzeba zakupu

Walle - Śro 31 Sie, 2011
Temat postu: Potrzeba zakupu
Potrzebuję kupić takie cacko mężczyzn kręcące: pralkę :lol2:

Czy ktoś z szanownych tu obecnych ma jakieś takie lub inne znajomości i ma jakieś rabaty, zniżki, obsługuję może z racji swojej pracy taką czy inną firmę itp....

Klasyk z towarem wkładanym klasycznie od przodka, cena do 1000 pln, jakaś w miarę oszczędna.

Ładna suuka nie musi być. Firma? Nie ma faworytów.

EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011

ooooooooooooooo beko
anjas - Śro 31 Sie, 2011

podobno Rasta coś ma
M - Śro 31 Sie, 2011

Ceneo.pl
Walle - Śro 31 Sie, 2011

M napisał/a:
Ceneo.pl
nie znam typa, ale fajna ksywa
M - Śro 31 Sie, 2011

Poważnie, na wyszukiwarkach są takie ceny że nawet znajomy po rabacie nie ogarnie.
Walle - Śro 31 Sie, 2011

M napisał/a:
Poważnie, na wyszukiwarkach są takie ceny że nawet znajomy po rabacie nie ogarnie.

oki, popatrzę :) może i masz rację? :)

no name - Śro 31 Sie, 2011

jeżeli nie masz bardzo ciśnienia to wszelakie zakupy grupowe
dają fajne zniżki, ostatnio miałem coś właśnie odnośnie AGD

Kamill - Śro 31 Sie, 2011

Walle napisał/a:
M napisał/a:

oki, popatrzę :) może i masz rację? :)

Poluj na weeknd bez vatu - czasami maja tanie rzeczy ja kupilem piekarnik w saturnie 250zł taniej niz na ceneo
Oprocz tego w Warszawie siedzibe maja
topmarket.pl
neo24 - kupowalem 2x zmywarke mieli w dobrej cenie.
Szronbis ma przy kolejowej magazyny, maja troche nie aktualny katalog produktow ale niezle ceny bo magazyn to taka nora ;) Kupowalem tam lodowke i pralke z dostawą.
Kilka razy probowalem zalatwić coś w innych sklepach internetowych i jakoś nigdy nie doszło do transakcji bo coś kręcili, powyższych moge ci polecić.

Jakarti - Czw 01 Wrz, 2011

ja kupowalem pralke, zmywarke i plyte elektryczna i ze zwyklych sklepow zawsze najtaniej bylo w electro world w jankach. przy cenie ok 800 zl roznice siegaly 100- 150 wiec znacznie a mowie o najtanszych z najtanszych :)
was79 - Czw 01 Wrz, 2011

Yeah, wprawdzie nie kupowałem AGD, ale dwa TV i były znacznie tańsze w Electro World niż u konkurencji
anjas - Czw 01 Wrz, 2011

Karwa, a ja jakoś nie mam szczęścia do Electro World. Zawsze trafoiam tam na jakieś badziewie, do tego droższe niż u konkurencji.
Bonczek - Pią 02 Wrz, 2011

Spróbuj znaleźć sobie coś fajnego z oferty Miele :] nie pożałujesz zakupu :)
Walle - Pią 02 Wrz, 2011

Wiem, ale to raczej nie moja półka...
GeKo - Pią 02 Wrz, 2011

Miele to takie pralki, że sąsiad po raz 3 przyjdzie się pochwalić że kupił nową a Twoja dalej będzie chodzić.