EmerytRs2 - Śro 07 Wrz, 2011 Temat postu: Pokrowce na fotele kubełkowejw.
potrzebuję coś kupić w dobrej cenie e-bay widziałem takie fajne nawet renault sport
niestety nie mam konta ani pay pal.
macie jakieś propozycje, pomoże ktoś?M - Śro 07 Wrz, 2011 Zaloz konto paypal to trwa 3 minuty.Greg - Śro 07 Wrz, 2011 Temat postu: Re: Pokrowce na fotele kubełkowe
EmerytRs2 napisał/a:
potrzebuję coś kupić w dobrej cenie e-bay
Też bym kupił eBay'a w dobrej cenie.
A na serio to polecam założyć konto bo to chwila, możesz to zrobić na polskim je-bayu a płacisz normalnie kartą przez paypal, bez potrzeby rejestracji. Bart - Śro 07 Wrz, 2011 Temat postu: Re: Pokrowce na fotele kubełkowe
EmerytRs2 napisał/a:
pokrowce
w sensie POKROWCE?EmerytRs2 - Śro 07 Wrz, 2011 Bart
Greg nie chce zakładać konta, a Ty na pewno tez chcesz kupić pokrowce wasq - Czw 08 Wrz, 2011
Kupie sweter na akumulator.Niemy - Czw 08 Wrz, 2011 Tutaj masz dobrą opcję, profi wykonanie, a dodatkowo masz pokrowce na pasy i kierownicę. Sprawdzałem na aukcji i pisałem do kolesia, na bank pasują do Clio!
Tutaj masz dobrą opcję, profi wykonanie, a dodatkowo masz pokrowce na pasy i kierownicę. Sprawdzałem na aukcji i pisałem do kolesia, na bank pasują do Clio!
i 5 osob jak narazie już kupiło emeryt jestes w tej 5 ? fydi - Czw 08 Wrz, 2011 Polecam te http://moto.allegro.pl/po...1801807346.html wyglądają jak kubełki (na śmieci)was79 - Czw 08 Wrz, 2011 extra, edycja: krowa +1EmerytRs2 - Czw 08 Wrz, 2011 karwa allegro nie działało
co do krówek znalazłem na graficespeed555 - Czw 08 Wrz, 2011 nie czaje, o co chodzi z tymi pokrowcami??Rasputin - Pią 09 Wrz, 2011
speed555 napisał/a:
nie czaje, o co chodzi z tymi pokrowcami??
+1
Fabian wytłumacz po co Ci te pokrowce.EmerytRs2 - Pią 09 Wrz, 2011 kurzy sie u was? macie psa z biała krótka sierścią, ew drugie auto?
fotele szybko lapią brud i zanieczyszczenia.
na przeciw mam dodatkowo budowę, czyli rok kurzenia z każdej strony nie wyjęty...taka moja fanaberia