To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [skardziono) clio sport III Wrocław

lukp - Pią 09 Wrz, 2011
Temat postu: [skardziono) clio sport III Wrocław
Hejka

chłopaki dziś w nocy skradziono mi autko :(

jak by ktoś widział/wiedział coś dajcie znać proszę

tel: 504-254-750

bizon - Pią 09 Wrz, 2011

:(
Barejka - Pią 09 Wrz, 2011

auto nietypowe, malo takich, wiec miejmy nadzieje ze sie znajdzie jak najszybciej
206 Gti - Pią 09 Wrz, 2011

jakie okoliczności ?
Marek23 - Pią 09 Wrz, 2011

Turlam sie po okolicach, będę miał oczy szeroko otwarte... Mam nadzieję,że miałeś AC.
lukp - Pią 09 Wrz, 2011

Tak auto w leasingu AC obowiązkowe.
kaziu1985pn - Pią 09 Wrz, 2011

to kitowo leasing bierze całą kase z ubezpieczenia ??
PieQt - Sob 10 Wrz, 2011

kaziu1985pn napisał/a:
to kitowo leasing bierze całą kase z ubezpieczenia ??

i jak rata była mała, to trzeba jeszcze dopłacić

Bonczek - Sob 10 Wrz, 2011

Jak to? Przecież leasingodawca zabezpiecza się kwotą z AC.
Janusz - Sob 10 Wrz, 2011

Barejka napisał/a:
auto nietypowe, malo takich, wiec miejmy nadzieje ze sie znajdzie jak najszybciej

Tak, tyle ze całkowicie seryjne ;/ wiec jak zobaczysz czarnego sporta, to nie będziesz miał pojęcia czy to ten czy inny...;/ lokup zajumali z pod domu czy z ulicy?? generalnie nie fajna sprawa ;/

Jakarti - Sob 10 Wrz, 2011

o ja jebe...
strasznie przykro luk. wrzucaj wszedzie gdzie sie da info o clio.

za kazdym razem jak czytam te ogloszenia to mysle o tym, ze samochod trzeba caly oznakowac..

PieQt - Sob 10 Wrz, 2011

Bonczek napisał/a:
Jak to? Przecież leasingodawca zabezpiecza się kwotą z AC.

ano tak to jest

powiedzmy, ze nowy samochod kosztuje 100 tys.,leasing jest wart 110%,czyli wisisz leasingodawcy kwote 110 tys.
Po wyjechaniu z salonu samochod wart jest 95 tys., kradna go pierwszego dnia- czyli z ac dostajesz 95 tys. i z wlasnej kieszeni musisz doplacic 15 tys. (roznica pomiedzy 110 a 95 tys.)
Jak placisz raty, ktore bilansuja kwote zmiejszenia wartosci to nie musisz duzo doplacac. To samo jest z kredytem samochodowym - o czym banki glosno nie mowia.

GeKo - Sob 10 Wrz, 2011

PieQt napisał/a:
To samo jest z kredytem samochodowym - o czym banki glosno nie mowia.

Jeśli ulotki reklamowe nie kłamią ;) to można się ubezpieczyć do 3 lat bodajże że wypłacają 100% kwoty ubezpieczenia wartości nowego samochodu w przypadku szkody całkowitej lub kradzieży. Widziałem takie oferty o u Jacka w Toyocie i w Renault.

Jakarti - Sob 10 Wrz, 2011

mozna wykupic ubezpieczenie ktore pomimo rocznej straty wartosci wyplaca Ci wartosc auta "z poczatku roku"
GeKo - Sob 10 Wrz, 2011

Jakarti napisał/a:
mozna wykupic ubezpieczenie ktore pomimo rocznej straty wartosci wyplaca Ci wartosc auta "z poczatku roku"

Nie z początku roku, a z dnia ubezpieczenia. To się nazywa utrzymanie sumy ubezpieczenia i to zawsze dokupuje do ubezp. Dopłaca się około 150zl a w razie fuckupu jest się o kilka tysi mniej w plecy.