pum - Nie 18 Wrz, 2011 Temat postu: AbcupJako że Rasta był na NMnP i stwierdził że było grubo to się wybieram na "prawdziwą jazdę".
Ktoś jeszcze?Anonymous - Nie 18 Wrz, 2011 jak moją małżonka nie zacznie rodzić to chętnie, bo mam WRESZCIE WOLNE pum - Nie 18 Wrz, 2011 dobra dobra a kto na poważnie? Anonymous - Nie 18 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
dobra dobra a kto na poważnie?
oj pumpuś Anonymous - Nie 18 Wrz, 2011 byłem ze 4 razy,zayebiste imprezy.Pewnie w przyszłym roku wybiore sie na Bednary,na Ułęż niestety mam za dalekoKenet - Nie 18 Wrz, 2011 Ja jadę.rasta - Nie 18 Wrz, 2011 tez jade, tylko uprzedzam jak ktos planuje przyjechac nieprzygotowany, na seryjnej oponie albo jakis ogryzkach to bedzie mu przykro Bonczek - Nie 18 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
tylko uprzedzam jak ktos planuje przyjechac nieprzygotowany, na seryjnej oponie albo jakis ogryzkach to bedzie mu przykro
Ja nie jade.Stf - Wto 20 Wrz, 2011 gdyby ktoś miał większe parcie to w piątek 7 października jest trening z Evolution Events.rasta - Wto 20 Wrz, 2011 Na pewno panowie warto jechać na ABCap bo mają świetny system pomiarowy, dzięki któremu jest w pytę jeżdżenia, co 20s leci auto. Czasy są od razu na monitorze wyświetlane live - WST musi się jeszcze sporo nauczyć choć i tak mają bardzo dobrą organizację. Pomimo tego, że na Nowym Mieście była trasa 7 km, można było już w samym treningu zabić opony, tyle razy można było polecieć, a aut było prawie 70. Cena tez dobra bo 200 pln i płatne ba bramie nie ma przedpłat.Stf - Śro 21 Wrz, 2011 apropos nmnp - mega fajnie ogarnia:
pum - Śro 21 Wrz, 2011 vmax 170-180?
końcówka 1 przejazdu mistrzowska. ogólnie koleś jeździ meeega fajnie. zapasu nie ma
swoją drogą jak kupowałem fokę to chciałem is'a kupić, ale nic nie było w moim budżecie.rasta - Śro 21 Wrz, 2011 Widać, ze na cieciu po zielonym można było mega dużo zyskać, tylko trzeba się o felgi nie bać pum - Śro 21 Wrz, 2011 felgi felgami... ty to byś kolektor mógł zgubić rasta - Śro 21 Wrz, 2011 W jednym miejscu jak się fura odrywała od ziemi to kaskiem o dach uderzałem
Ewidentnie mój zawias nie nadaje się na takie próby