Maciusiowy - Pon 19 Wrz, 2011 Temat postu: odbiór i wysyłka kół - WarszawaMam wielką prośbę do kolegów ze stolycy - jako, że komplet kół zimowych do clubmana znajduje się jeszcze w Warszawie, a mi to średnio po drodze, chcialem zapytać, czy któryś z Was, mógłby pomóc mi w ograrnięciu odbioru tych kół, spakowaniu i wysłaniu do mnie na mój koszt. W rewanżu oczywiście jakaś dobra flacha Co do adresu i terminu - do dogrania. z góry dziękiJacek - Pon 19 Wrz, 2011 w Bielsku już śnieg?no name - Pon 19 Wrz, 2011 Szkoda że dopiero teraz piszesz bo mój ojciec był
przez wekend w Bystrej to bym mu je wpakował do auta.
Teraz jak wracał coś 5 godzin to zarzeka się że już nie jedzie autem
ale pewnie mu przejdzieMaciusiowy - Pon 19 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
w Bielsku już śnieg?
nie, ale nie chciałbym, żeby mnie złapał w momencie, kiedy zimówki będą jeszcze w Wawie M - Pon 19 Wrz, 2011 Teraz to "koledzy ze stolicy" kubas - Pon 19 Wrz, 2011
M napisał/a:
Teraz to "koledzy ze stolicy"
PieQt - Pon 19 Wrz, 2011 jeśli cała akcja może poczekać (znaczy się śnieg może poczekać) 2 tygodnie - to odezwę się Jacek - Pon 19 Wrz, 2011
M napisał/a:
mistrz
206 Gti - Pon 19 Wrz, 2011
Maciusiowy napisał/a:
kolegów ze stolycy
GeKo - Pon 19 Wrz, 2011 Maciek, a poprzedni właściciel ze stolycy boi się pobrudzić rączek przy wydawaniu kół kurierowi, czy mu etyka baunsu i lansu nie pozwala nosić kół Kamill - Pon 19 Wrz, 2011 Słyszałem że sa kurierzy którzy odbierają niezapakowany towar i pakują, ale ja jeszcze z tych usług nie korzystałem, a no i w razie czego to jestem chory wiec ci nie pomogę CHRZANEK - Pon 19 Wrz, 2011 Maciusiowy: Ja moge Ci pomóc, ale koła odebrałbym jutro, a wysłał we środe.
Moge Ci te koła wysłać na palecie za 120zeta.
Jezeli taka opcja Ci pasi to prosze zadzwoń 509-33-55-33.
Pozdrawiam Radek.Maciusiowy - Pon 19 Wrz, 2011
Jacek napisał/a:
M napisał/a:
mistrz
chociaż nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek nadawał na kogokolwiek tylko dlatego, że jest z Warszawy Anonymous - Pon 19 Wrz, 2011 Skąd trzeba odebrać - chętnie pomogę koledze z BB EmerytRs2 - Pon 19 Wrz, 2011 koledzy ze stolicy pomogo