Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Przyjmę] Opony w każdym stanie 195/50/15
Młody Papież - Pią 23 Wrz, 2011 Temat postu: [Przyjmę] Opony w każdym stanie 195/50/15 Często zalegają Nam po garażach jakieś stare niepotrzebne opony, które szkoda wrzucić do śmietnika z różnych powodów
Tak więc organizuje wielkie sprzątanie!
Przyjmę każdą oponę w rozmiarze 195/50/15, 185/55/15, 195/45/15 lub coś w podobnym rozmiarze
Spokojnie mogą być to pojedyncze sztuki
Bywam czasami "tu i tam" więc jak będę wiedział gdzie to podjade po nie
z bogiem!
Jacek - Pią 23 Wrz, 2011
więc r 888, jedna sztuka, całkiem całkiem ale trochę przehamowana..oddam..czeka wiesz gdzie
faldzip - Sob 24 Wrz, 2011
ja mam chyba jeszcze 4 jakies letnie opony 195/50 R15 (nie pamietam producenta, ale jakas firma krzak) okolo 2mm bieznika. Mialy byc na jakies upalanie, ale w miedzyczasie sprzedalem felgi 15 i tak lezo
michool_vt - Sob 24 Wrz, 2011
driftery je..ne!
ps. ja nic nie mam
Młody Papież - Sob 24 Wrz, 2011
Jacuś, ok zjawie się w najbliższym czasie
spokojnie mogą być kwadratowe
faldzip, ok, to rezerwuje, jeszcze bedzie coś w Warszawie to sie tam pojawie i zgarne m.in. od Cie
Misiu_wt, nie pie.rd.ol głupot tylko lepiej podaj aktualny nr tel, bo ostatnio chciałem Cię zgarnac na tor i sie nie dało o ej! no i bez wyzwisk prosze!
michool_vt - Sob 24 Wrz, 2011
Młody Papież napisał/a: | Misiu_wt, nie pie.rd.ol głupot tylko lepiej podaj aktualny nr tel, bo ostatnio chciałem Cię zgarnac na tor i sie nie dało o ej! no i bez wyzwisk prosze! | tel ten sam od lat, pewnie nietrzezwy bylem.. sorry
Bart - Sob 01 Paź, 2011
widziałem podobne opony w okolicy ulic Alojzjanów i Piekarskiej, skręcały na światłach w lewo
|
|
|