To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Suzuki Kizashi

pcs - Wto 27 Wrz, 2011
Temat postu: Suzuki Kizashi
tu jakis test,

http://www.autogaleria.pl...-sport,539.html

temat troche z dupy, ale jestem pod wrazeniem tego auta, minalem ze 3 sztuki ostatnio i po prostu tak powinno wygladac nowe Evo albo Impreza czy inne Legacy. Piekna klasyczna sportowa linia sedana! po ostatnich pomyslach japonczykow ala nowe legacy to jest jezdzace stylistyczne piekno i dynamika.

Szkoda, ze panowie inzynierowie z suzuki nie zauwazyli, ze zamiast skrzyn CVT i duzych benzynowych silnikow projekuje sie male turbobenzyny albo diesla i skrzynie dwusprzeglowe. Pewnie cos wymysla, albo wzorem mniejszych egzemplazy wsaza dizla z fiata i moze jest 1,75 turbo z alfy. Cena jest troche pochodna akcyzy na duzy silnik, czyli 20% za duza.

Cassis - Wto 27 Wrz, 2011

Widziałem go parę razy i wygląda bardzo fajnie. Chociaż osiągi na papierze nie powalają.
Misiek_lbn - Wto 27 Wrz, 2011

też kiedyś mu się przyjrzałem w jakimś centrum handlowym i zrobil na mnie ogromne wrażenie stylistycznie :)
szkoda ze mala gama silnikow, a 4x4 chyba tylko w automacie, czy jakoś tak :)
aczkolwiek w kolorze czarnym jest po prostu śliczny !

pcs - Wto 27 Wrz, 2011

gama silnikow faktycznie mala bo jest tylko 1 :)

nie wiem czemy nie wsadzili po prostu 2.0 beny, osiagi i tak by byly zadne, ale przynajmniej by kosztowalo ok 90tys za FWD a nie 115tys.

Bonczek - Wto 27 Wrz, 2011

Dzisiaj widziałem ale nie zdążyłem zobaczyć w lusterku znaczka, muszę przyznać, że na ulicy zaskakuje ;D
EmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011

:rotfl:
pit - Wto 27 Wrz, 2011

Połączenie golfa z avensisem, kupsko IMO
Jakarti - Śro 28 Wrz, 2011

dla mnie raczje obojetny ale od razu pomyslalem o golfie jak go zobaczylem :)
(zmarzłem)