Dokładne foty jak przyjedzie clio czyli sroda ....
uszkodzony zderzak tył i klapa tył ......
Bonczek - Wto 27 Wrz, 2011 W końcu po tylu latach ogarnęli felgę, która choć trochę przypominą japońską Integrę GeKo - Wto 27 Wrz, 2011 ile za kolektor ssący dolna część, wstępnie rezerwuję.
-zderzak tył wstępnie rezerwuje. zderzaka juz nie chcę Chrzanek mnie cofnął do 1 klasy i nauki czytania
-blacha pod wydechami (osłona termiczna) wstępnie rezerwuje.Cassis - Wto 27 Wrz, 2011 Ile za felgi?Grzesiek VTS - Wto 27 Wrz, 2011 co do cen to musze sprawdzic po ile chodz graty do tego samochodu, to moje pierwsze clio i ewentualnie czekam na propozycje cenowe tylko bez .Barejka - Wto 27 Wrz, 2011 350 dajeYarko - Wto 27 Wrz, 2011 felgi są identyczne jak na zdjęciu, które załączyłeś ? tzn. antracytowe ?wasq - Wto 27 Wrz, 2011 wstepna rezerwacja belki tył cena czyni cuda EmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011 jestem w stanie dać za felgi 1000 polskich złotych
wstępnie rezerwuję
kolektor wstępnie rezerwuję 2Grzesiek VTS - Wto 27 Wrz, 2011
Barejka napisał/a:
350 daje
za sztuke Grzesiek VTS - Wto 27 Wrz, 2011
Yarko napisał/a:
felgi są identyczne jak na zdjęciu, które załączyłeś ? tzn. antracytowe ?
tak ale na 1000 procent jak bede miał fotyEmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011 a z pierdół to jeszcze nakłądkę progową, i podstawę aku CHRZANEK - Wto 27 Wrz, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
uszkodzony zderzak tył i klapa tył ....
GeKo napisał/a:
-zderzak tył wstępnie rezerwuje.
Geko po co Ci rozwalony zderzak ???Yarko - Wto 27 Wrz, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
Yarko napisał/a:
felgi są identyczne jak na zdjęciu, które załączyłeś ? tzn. antracytowe ?
tak ale na 1000 procent jak bede miał foty
to zrób foty od środka, albo chociaż sprawdź ET, powinno być wybite na wewnętrznym rancie felgiGeKo - Wto 27 Wrz, 2011 CHRZANEK, Jestem debil, chciałem być pierwszy nie doczytałem do końca.
Poluje na zderzak, bo nie chce mi się mojego doprowadzać do stanu primo sort. Wolę nie sztukowany.
Jeśli blacha pod wydechami ocalała to dalej jestem chętny na nią.