Miniac - Wto 27 Wrz, 2011 Temat postu: [Z]atrudnię pomocnika mechanikaW związku z rozwojem '..blablablabalbla....'. Zatrudnię pomocnika mechanika/mechanika.
Potrzebuję człowieka
- myślącego
- przytomnego
- dynamicznego
- odpowiedzialnego
- szybko się uczącego
- dyspozycyjnego w przypadku weekendowych zawodów
Zapewniam
- $o$
- dobry obiad w pracy
- potężny zastrzyk wiedzy
- pracę w młodym towarzystwie w nowoczesnym i świetnie wyposażonym warsztacie przy sportowych i zmodyfikowanych autach
Nie wymagam doświadczenia pracy w FSO/ASO/Pana Gienia, czy ukończenia szkół o profilu 'samochodowym', a zwyczajnie kogoś kto umie przygotować/wyszykować/zadbać o własne auto i tą samą staranność przełoży na samochody klientów.
Mile widziani kandydaci
- niepalący (w pracy..)
- z poczuciem humoru
- 'zakręceni' na punkcie motoryzacji
Aplikacje proszę wysłać na adres
kontakt@promotormocy.plbudzik - Wto 27 Wrz, 2011 Kuuuurde,gdybym mieszkał w Warszawie arssss - Wto 27 Wrz, 2011 A nie chcesz otworzyc drugiej siedziby gdzieś na śląsku?;DEmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011 o kurcze Franek - Wto 27 Wrz, 2011 Miniac, jeśli zapewnisz:
- minimum 20 K na łapę
- służbowe mieszkanie
- służbowe evo z klatko i kłówko
- służbowe lancze na mieście
- oraz soboty i niedziele wolne
... to wiedz, że mozesz pisać PW do Martina!EmerytRs2 - Wto 27 Wrz, 2011 ooooooooooo ku.rw.a rasta - Wto 27 Wrz, 2011 A na pól etatu można, jak tak to wstępnie rezerwuję Jakarti - Śro 28 Wrz, 2011 swoja droga Miniac - ja z takiego ogloszenia skorzystalem tylko, ze w mediach. i jestem do dzisiaj
czy ciezko znalezc kogos takiego? mysle tutaj glownie o tych pierwszych 6 punktach..
jakbym lubil grzebac w samochodoach to ogloszenie wydaje sie za je bi ste
powodzeniaAnonymous - Śro 28 Wrz, 2011 kuwa gdybym tylko mieszkał w wawie to juz bym sie zgłosiłM - Śro 28 Wrz, 2011
rabarbar napisał/a:
kuwa gdybym tylko mieszkał w wawie to juz bym sie zgłosił
dajesz
Ba, lokalizacja jest mega i wcale nie trzeba miekszać w wawie i tam zaglądać.rasta - Śro 28 Wrz, 2011 Dokładnie, z Wawy (w godzinach szczytu) do Miniaca to wycieczka jak nad Morze Anonymous - Śro 28 Wrz, 2011
M napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kuwa gdybym tylko mieszkał w wawie to juz bym sie zgłosił
dajesz
Ba, lokalizacja jest mega i wcale nie trzeba miekszać w wawie i tam zaglądać.
i tak mnie nie przyjmie bo sie na ałtach nie znam i jezdzic nie umie...chociaz jestem silniejszy niz te wszystkie evo srevo estiaje....dokręcam sruby momentem 800 niutków Vlodarsky - Śro 28 Wrz, 2011 Bardzo dobre ogłoszenie. Warunki pracy u Miniaca miszcz - dobry sprzęt itd. Ja bym szedł w ciemno tam do pracy gdybym mógł
edit : no i gdybym został przyjęty oczywiścieEmerytRs2 - Śro 28 Wrz, 2011 ja se jaj nie robię, w sumie to czy nadawałbym się? bo do pracy miałbym blisko
czy można podjechać dziś jutro pogadać?Janusz - Śro 28 Wrz, 2011