HH.ORG na Torze - ułęż z Czwartkiem (racing.pl) w niedzielę (2 października)
roj - Czw 29 Wrz, 2011 Temat postu: ułęż z Czwartkiem (racing.pl) w niedzielę (2 października)są wolne miejsca, różne opcje (z instruktorami, bez) info na racing.pl i forum sip
jakby ktoś się chciał dopisać na niedzielę to może dać mi info na pwBart - Pią 30 Wrz, 2011 jest opcja żeby jechać z Piątkiem w sobotę?Stf - Pią 30 Wrz, 2011 pamietajcie że w środę hamownie u Poniedziałkaroj - Pią 30 Wrz, 2011 może w listopadzie wpadnie GrudzieńAnonymous - Pią 30 Wrz, 2011 Takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego - powiedział ten czwarty... po czym obaj wyszli roj - Pią 30 Wrz, 2011 do spamowania to wszyscy, a jeździć nei ma komu M - Pią 30 Wrz, 2011 Wróbel jednak tańśzy jestroj - Pią 30 Wrz, 2011 jeśli porównujesz do cen podanych na stronie to tak..
ale można się dogadać jak jest inicjatywa.
- niedziela jest 10-17ta to dla mnie dużo lepiej niż 9-15.
- teoretycznie jak ktoś ma czas i kasę to za 300 lub 400 (z instruktorami) będzie miał 3 dni śmigania
więc tanio w sumie nie jest ale myślę, że jakbyśmy w takiej formule jak z Wróblem robili track day na 25 fur to może by wyszło tak samo.
zapytam w niedzielę z ciekawościM - Pią 30 Wrz, 2011 Nie doczytałem że to 3 dni. Ale wątroba musi boleć trzeciego dnia roj - Pią 30 Wrz, 2011 hehe, no jak ktoś na miejscu gdzieś zakoczuje to tak.
teoretycznie trzy dni ale wiadomo, że mało kto i finansowo i czasowo będzie chciał jeździć czwartek, piątek, niedziela.
poza tym (nie ujmując nic imprezom z Wróblem) to z tego co słyszałem tam próbują trochę ambitniej podejść do tematu (nie wiem, nie byłem, zasłyszane) jeśli chodzi o trasę i jeśli chodzi o szkolenie.M - Pią 30 Wrz, 2011 Ja tam zawsze jadę poupalać - nigdy nie siedział u mnie żaden instruktor.
Natomiast co tam kto mówi i o kim to jak zawsze można by trylogię napisać.rasta - Pią 30 Wrz, 2011 ja tam wole wpasc 1.09 na Ulezno name - Pią 30 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
1.09 na Ulez
To chyba już po jest,
chyba że miał być 1.10EmerytRs2 - Pią 30 Wrz, 2011 może wróbel cos mówi, ale inni nie.
jakoś pechowo nigdy na zapoznanie nie mogę dotrzeć
ostatnio jedno kółko z całym bagażem.
potem wsiadam na prosbę wróbla z instruktorem, bo nie miałem zapoznania.
Mowię mów mi gdzie mam skręcać bo miałem 1 kółko zapoznania....ten mówił ale po fakcie
ogólnie słyszałem, że ktoś wymiotował Rasputin - Pią 30 Wrz, 2011 Jak ze mną jechał Wróbel to duzo nie powiedział....tylko zrobił kupę i wyszedł