wdzięczny za pomocShymek - Sob 01 Paź, 2011 A Ty znowu w kierunku C5? Miało być 5cio drzwiowe Megane 2 RS przecież pit - Sob 01 Paź, 2011 clio zostaje, zresztą nie mogę oprzeć się komfortowi cpiątkiShymek - Sob 01 Paź, 2011 To bierzą tą od Tomasa JEst zadbana i cena ok pit - Sob 01 Paź, 2011 no ale nie ma elektrycznych foteli, grzanych dup, navi, guzika sport, wyłącznika esp, alu, ksenów, tempomatu, alarmuanjas - Sob 01 Paź, 2011
pit napisał/a:
no ale nie ma elektrycznych foteli, grzanych dup, navi, guzika sport, wyłącznika esp, alu, ksenów, tempomatu, alarmu
czyli kilka rzeczy mniej, które mogą się zje.bać Shymek - Sob 01 Paź, 2011 No dokładnie - czym mniej elektroniki we francuzach tym lepiej pit - Sob 01 Paź, 2011 jakoś dziwnie miałem taka i nic się nie zepsuło, wow może zrobili ją w VW albo miała podzespoły z hondy?
Skończmy płowy temat, jak ktoś może obejrzeć bede wdzięczny.Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 C5, super auto Shymek - Sob 01 Paź, 2011 Pchnąłem prośbę o obejrzenie / sprawdzenie + kupa dokładniejszych fot na zaprzyjaźnione forum w Ełku (stamtąd do Girzycka w miarę blisko to może ktoś podjedzie sprawdzić). Poproszę jeszcze kumpla z Olsztyna bo moze kogos tam ma Niemy - Sob 01 Paź, 2011
pit napisał/a:
nie mogę oprzeć się komfortowi cpiątki
+ milion
Marek23 napisał/a:
C5, super auto
Twój pasek srasek nie miał podejścia do komfortu C5tki Rybnicki drajwerze pit - Sob 01 Paź, 2011 Shymek, dziękuje
Niemy napisał/a:
Twój pasek srasek nie miał podejścia do komfortu C5tki Rybnicki drajwerze
paski są wyjęte spod praw fizykiJakarti - Sob 01 Paź, 2011 Gi ż ycka chyba Marek23 - Sob 01 Paź, 2011
Niemy napisał/a:
Twój pasek srasek nie miał podejścia do komfortu C5tki Rybnicki drajwerze
I co ogólnie fajniejsze do życia? C5 czy Bmw?Niemy - Sob 01 Paź, 2011