HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 Temat postu: GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRACnie ma co gadac - GŁOSOWAC NA LOL FILMIK
mamy z chlopakami fure do wygrania więc jest szansa
http://tools.socializer.pl/renault/EUOfVnVEEaYEmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 pierszyBonczek - Pią 07 Paź, 2011 +1Janusz - Pią 07 Paź, 2011 to może nakręćmy film o mojej rolce Bart - Pią 07 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
to może nakręćmy film o mojej rolce
+1M - Pią 07 Paź, 2011
Bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
+1
Zamiast o rolce przeczytałem "o mojej ręce" i myślałem że to martin napisał.Rasputin - Pią 07 Paź, 2011 Jaka tylko ja nie wiem czy ten sposób z cookisami jest na 100% bezpieczny,bo oni podobno jakoś to weryfikują. To pytanie do specjalistów,bo jesli nie ma wała by sprawdzić kto ile głosów z kompa oddał to dzisiaj nic więcej nie robie tylko klikam M - Pią 07 Paź, 2011 Może cała firma głosować wychodząc z jednego adresu (tak to będzie wyglądać z kasowaniem ciastek). Ale np lipa będzie gdy w małej firmie jest 2000 pracowników ktorzy glosuja jednego dnia). Mogą po prostu kasować takie głosy.zefir - Pią 07 Paź, 2011 czy ten film jest niemiecka produkcja?Ryba - Pią 07 Paź, 2011 Zagłosowane'd
Jaka masz babskie ałto btw.
Jacek - Pią 07 Paź, 2011
Bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
+1
+1Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 cookisy ciezka sprawa
i jacek ma racje i maciek ma racje
w kazydm razie glosowac. mam jeszcze pare pomyslow GeKo - Pią 07 Paź, 2011 poszło udostepnione na FB zefir - Pią 07 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
poszło udostepnione na FB
+1+Bart - Pią 07 Paź, 2011 nie mam mnie na FB, przejdę się po sąsiadach i wypytam, może ktoś zagłosuje