Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [kupie, pozycze, wynajme) prawa połoś do saxo vts
Janusz - Wto 11 Paź, 2011 Temat postu: [kupie, pozycze, wynajme) prawa połoś do saxo vtsTak jak w temacie kolega, chce oddać swoja do regeneracji, ale potrzebuje coś wstawić na ten czas do saxo żeby się móc turlać do pracy i s powrotem, Nie musi być w pełni sprawna może strzelać chuczec, wyrczec i bić, ważne żeby dało sie na niej przeturlać przez tydzień i żeby było tanio. może zalega komuś coś takiego w garażu ??Yarko - Wto 11 Paź, 2011 chętnie bym pomuk, ale niestety nie mamM - Wto 11 Paź, 2011 Ja tez nie Bart - Wto 11 Paź, 2011 pwmartin.h - Wto 11 Paź, 2011 A ile kosztuje regeneracja? Bo za 200 zł ma nową Janusz - Wto 11 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
A ile kosztuje regeneracja? Bo za 200 zł ma nową
z czego i gdzie?? szukał i podobno jest tylko harta, ja osobiście mu nie sprawdzałem EmerytRs2 - Wto 11 Paź, 2011 z harta, uja warta martin.h - Wto 11 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
martin.h napisał/a:
A ile kosztuje regeneracja? Bo za 200 zł ma nową
z czego i gdzie?? szukał i podobno jest tylko harta, ja osobiście mu nie sprawdzałem
http://www.przeguby.pl/EmerytRs2 - Wto 11 Paź, 2011 Nowe=regenerowane michool_vt - Wto 11 Paź, 2011 metelli jakos tanio wychodzą nowe,ja tak kupywalem
jak cos to mam gdzies w garazu jakąś smietnikową, szczerze to nie pamietam czemu wymienilem.. i wogole to w łikenda najwczesniej bym ogarnął temat
aha, polos jest przed 99r. bo to ma znaczenie fydi - Wto 11 Paź, 2011
Cytat:
aha, polos jest przed 99r. bo to ma znaczenie
i to czy jest dla auta z ABS czy nie michool_vt - Wto 11 Paź, 2011 eeeeeee to juz nie wazne, abs jest dla gejow!Barejka - Wto 11 Paź, 2011 michool_vt, a jak ma sie abs ale odpiety to jest sie gejem bez fiuta?michool_vt - Wto 11 Paź, 2011 nie no, w takiej sytuacji jest wporzoJanusz - Wto 11 Paź, 2011
michool_vt napisał/a:
aha, polos jest przed 99r. bo to ma znaczenie
idento jak Twoje ino mniej szpachli
metelli podobno niedostępne obecnie
Michoł byłoby dobrze, w takim razie czekam na info