Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam komputer po PROGRAMIE do Clio Sport !!
Rasputin - Wto 11 Paź, 2011 Temat postu: Sprzedam komputer po PROGRAMIE do Clio Sport !!Dobra Pany, do zaoferowania mam najlepszą modyfikacje Clio Sport'a jaka jest dostępna na polskim rynku. Nie dotyczy ona jakiś pierdół typu kolektory,doktory,magnetyzery,bajery które mają dodać 10km a kończy się na 1km
Z racji,że bawiłem się dolotem, wydechem to mogę tylko powiedzieć,że oba kolektory RS, 4-2-1, oraz wydech przelotowy nie zmienił tak Clio jak program.
Jeżeli ktoś się spodziewa po programie +10km to niech dalej nie czyta. Tyle to moze dać tylko magnetyzer 8-)
Program poprawia dół auta,wyrównuje przebieg mocy likwidując uderzenie przy 4tys. oraz przenosi odcinke na 7800. Do tego w zestawie procedura startowa
Za taki komputerek chcę 550zł wysyłka gratis. Jest to mega okazja zważywszy,że sam program to koszt ok.550zł o ile nie podrożał ale to już pytanie do GeKo. Czyli kompa dostajecie gratis. Sprzedając swój stary komputer dostajecie najlepszą modyfikacje za najmniejsze pieniądze.
Żeby było jasne,sprzedaje tylko dlatego,że niestety mój moduł UCH sie wysypał i aby nie przekodowywać wszystkiego do nowego zakupiłem komplet UCH+komputer z innego Sporta.
Do nowego komputera na 100% wgram program,bo dzisiaj po podmianie strasznie auto zamuliło
Żeby przekonać nie do końca przekonanych wrzucam poniżej filmik jak auto przyspiesza po wirusie. Dodam,że czas od 0-100 na Gtechu powtarzalnie to ~6,2. Zresztą policzcie sobie na filmiku. Dla jeszcze nie przekonanych mogę nagrać filmik jak przyspiesza teraz na seryjnym kompie
Na razie rezerwuje dla Barta kolegi który juz po niego jedzie
Procedura startowa: pit - Wto 11 Paź, 2011 A to nie jest tak że trza pod każdy silnik dostroić?rasta - Wto 11 Paź, 2011 Przecie to gotowiec z Allegro ŁukaszS3 - Wto 11 Paź, 2011 Co się dzieje ze wskaźnikiem temperatury?Bonczek - Wto 11 Paź, 2011 Został zaprogramowany w ten sposób aby podczas zmiany biegów temperatura była niższa.Rasputin - Wto 11 Paź, 2011 Hehe ciekaw byłem kto pierwszy zapyta
Wskaźnik robi za ekonomizer
pit napisał/a:
A to nie jest tak że trza pod każdy silnik dostroić?
Nowego kompa trzeba tylko przyuczyć do UCH i zajmuje to dobremu elektrykowi chwile
Dodam,że do Clio ph1 komp nie bedzie pasował bo tam jest przepustnica na linke.Bart - Wto 11 Paź, 2011 tak jak już Rasputin napisał - mój ziom jutro jedzie obejrzeć kompa, bierze miernik grubości lakieru, więc wszystko będzie wiadomoAnonymous - Wto 11 Paź, 2011 Ale pojebany czujnik Barejka - Wto 11 Paź, 2011 szkoda ze nikt se w takie cuda nie bawi w 106 roj - Wto 11 Paź, 2011 brałbym... ale mam Rasputin - Czw 27 Paź, 2011 No to co, nie ma chętnych?
To wrzucam na alledrogo za 600zł i tyla EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 paranoja jak dla mnie Rasputin - Czw 27 Paź, 2011 Też tak uważam,ale cóż życie... WuRC - Czw 27 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
No to co, nie ma chętnych?
Chętni mają przepustnicę na sznurek Janusz - Czw 27 Paź, 2011
WuRC napisał/a:
Chętni mają przepustnicę na sznurek
+1 (notabene lepsza) no i nie masz najciekawszego czyli marchew, bez marchew sie nie liczy, przykro mi