Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] felga oz 15 cali z clio ph1 lub dwie inne 15 cali
roj - Śro 12 Paź, 2011 Temat postu: [K] felga oz 15 cali z clio ph1 lub dwie inne 15 cali nabyłbym klijówkową sztukę oz
w takim setupie czyli 4x100 15 cali i et chyba 38 tam jest?
ew, dwie inne felgi p&p do clio w jakiejś bardzo niskiej cenie
Yarko - Śro 12 Paź, 2011
43
roj - Śro 12 Paź, 2011
senkju
(tylko 43 były ori w clio2ph1?)
Janusz - Śro 12 Paź, 2011
tez chętnie jedna taka przygarnę
Yarko - Śro 12 Paź, 2011
roj napisał/a: | (tylko 43 były ori w clio2ph1?) |
tak
występowały też wersje z identycznymi 16'stkami
roj - Śro 12 Paź, 2011
Janusz napisał/a: | tez chętnie jedna taka przygarnę |
pooooszet mie stont!
no więc kupię taką jedną, albo dwie, albo dwie inne 15 do clio jak ktoś ma coś na zbyciu w dobrej cenie. joł
hej, mam pomysł, dam Ci 2 szt dbv arizona za jedna oryginalna oz f1
EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011
kupowanie felg o et 43 i więcej jest z dupy przy clio
kiepsko to wygląda, ew trzeba inwestować w dystans.
ja szukam tylko i wyłącznie felg o et do 40 max.
aczkolwiek na slicku na radomiu chyba minimalnie dobijał tył do rantów błotnika przy et35 7 cali, 205/580/15
roj - Śro 12 Paź, 2011
po pierwsze ja tam nad wyglądem fury nita nie klepię
nie ważne jak wygląda, ważne, że ROBI ROBOTĘ
po drugie mam 5 sztuk ori felg więc gdybym kupił jeszcze jedną to zdjąłbym jakąś szczurową oponę z zapasu i mam dwie felgi pod r888, które mam.
dlatego szukam albo jednej takiej jak w oryginale albo dwie jakies tanie.
Janusz napisał/a: | hej, mam pomysł, dam Ci 2 szt dbv arizona za jedna oryginalna oz f1 |
to jakieś wino lokalne u Was?
roj napisał/a: | Janusz napisał/a:
hej, mam pomysł, dam Ci 2 szt dbv arizona za jedna oryginalna oz f1
to jakieś wino lokalne u Was? |
http://www.pacificie-tuni...18::297291.html
szerokość 7j i et 37 albo 38 nie pamiętam już miałem taich komplet, ale dwie zostały pewnego razu w dziurze, i mógłbym Ci oddać pozostałe dwie dobre w zamian za ta twoja jedna oz f1 wtedy ja bym miał komplet f1, a Ty byś miał komplet f1 i dwie felgi pod slicka
waga? cena?
Roj ale wiesz, liczy się rozstaw kół, to tak trochę jakby mieć szersza oponkę
też nie klepie na 15 fele.
klepałbym na 16 turini których się pozbyłem
EmerytRs2 napisał/a: | waga? cena? |
waga chyba 7kg..
cena= jedna oryginalna oz f1
nie chce tego sprzedać bo się na pewno przydadzą ale gdyby była opcja wymiany na brakującego mi oz to bym wymienił
roj - Śro 12 Paź, 2011
Janusz napisał/a: | http://www.pacificie-tuni...18::297291.html
szerokość 7j i et 37 albo 38 nie pamiętam już miałem taich komplet, ale dwie zostały pewnego razu w dziurze, i mógłbym Ci oddać pozostałe dwie dobre w zamian za ta twoja jedna oz f1 wtedy ja bym miał komplet f1, a Ty byś miał komplet f1 i dwie felgi pod slicka |
wiem, sprawdziłem już wcześniej, że jest coś takiego
oferta nawet dobra, ale nie chcę się pozbywać ozety bo potem trudno dosztukować (jak sam wiesz) a mam ją po prostowaniu w stanie prawie ideał.
EmerytRs2 napisał/a: | Roj ale wiesz, liczy się rozstaw kół, to tak trochę jakby mieć szersza oponkę |
nie mówię, że nei masz racji ale jak mam jedną et43 to druga o takim samym et by mi pasowała.
gdybym szukał całego kompletu innych to pewnie bym pomyślał czy szukać z innym odsadzeniem.
roj napisał/a: | oferta nawet dobra, ale nie chcę się pozbywać ozety bo potem trudno dosztukować (jak sam wiesz) a mam ją po prostowaniu w stanie prawie ideał. |
oj tam oj tam, ja w sumie nawet nie zacząłem tego jeszcze szukać
http://allegro.pl/felgi-a...1865096481.html
jak et niższe to tym lepiej dogadajcie się !! i wychodzi na to że ty Roj sprzedasz Januszkowi felgę, a sobie kupisz takie 2 nowe
|
|
|