no name - Pią 14 Paź, 2011 Temat postu: BukmacherkaGracie, obstawiacie ?
Jeżeli tak to co ?roj - Pią 14 Paź, 2011 ja obstawiałem, że Emeryt nie pojedzie na poprzedni Ułęż a jak pojedzie to i tak nie będzie jeździł... i jednak kurde pojechał i jeździł was79 - Pią 14 Paź, 2011 Obstawiam, że dziś napiję się łomży niepasteryzowanejno name - Pią 14 Paź, 2011 Pytam poważnie o ile to możliwe na tym forum Anonymous - Pią 14 Paź, 2011 Obstawiam, ze nie dostaniesz wielu poważnych odpowiedzi Bonczek - Pią 14 Paź, 2011 Jaki kurs?michool_vt - Pią 14 Paź, 2011 lotto sie liczy?EmerytRs2 - Pią 14 Paź, 2011
roj napisał/a:
ja obstawiałem, że Emeryt nie pojedzie na poprzedni Ułęż a jak pojedzie to i tak nie będzie jeździł... i jednak kurde pojechał i jeździł
jeszcze nie raz Cię zaskoczę synek no name - Pią 14 Paź, 2011 Chodzi mi o zakłady sportowe więc piłka, boks, konie, ....
Pytam bo podpisuje umowę z jedną z firm bukmacherskich na tzw. sportowy pub.
Kilka plazm na ścianie gdzie pojedyńcze dyscypliny będzie można obejrzeć, na miejscu
zrobić zakład i walnąć bro lub coś innego.
Mają dosyć dobre umowy po podpisywane na wiele dziedzin sportu.marcinstachon - Pią 14 Paź, 2011 obstawiam caly czas na sportingbet. W wiekszosci sa to zaklady "na zywo" tzn ogladam mecz w Tv i obstawiam czy bedzie bramka,dla kogo rzut rozny itd. bardzo fajne kursy sa na takie rzeczy czasem z 3 stowek w 4 zaklady zrobi sie 1200 ale trzeba uwazac bo wkreca i pare razy przegralem to co wygralem i zostalem tylko z wkładem. Dobe kursy sa tez na NBA ale teraz narazie jeszcze nie rusza, rowniez obstawiam snookera jak leci na eurosporcie bardzo fajne kurst daja.no name - Pią 14 Paź, 2011 U mnie też będzie właśnie taka możliwość obstawiania w czasie
jakiegoś zdarzenia sportowegoanjas - Pią 14 Paź, 2011
no name napisał/a:
Chodzi mi o zakłady sportowe więc piłka, boks, konie, ....
obstawiam, że martin sieknie dziś konia!Anonymous - Pią 14 Paź, 2011
anjas napisał/a:
no name napisał/a:
obstawiam, że martin sieknie dziś konia!
Na pewniaki są słabe kursy... pcs - Pią 14 Paź, 2011
AleX_R53 napisał/a:
anjas napisał/a:
no name napisał/a:
obstawiam, że martin sieknie dziś konia!
Na pewniaki są słabe kursy...
nawet pewniak mogl okulec podczas wczorajszej gonitwyEmerytRs2 - Pią 14 Paź, 2011 temat powinien nazywać się, " buchmocherka"