Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] tanie zimówki/używki 16"
Maciusiowy - Sob 15 Paź, 2011 Temat postu: [K] tanie zimówki/używki 16" siema - potrzebuje pilnie jakieś niekoniecznie dojechane zimówki w 16", używki, niedrogo, dziękuję
Bart - Sob 15 Paź, 2011
mam jakieś 205/55R16.
czy w tym wypadku rozmiar ma znaczenie?
bo mam jeszcze 205/75R16C, ale chyba będę ich potrzebował
Maciusiowy - Nie 16 Paź, 2011
205/55/16 pasi pojeździć się da sezon? ile za nie?
Bart - Nie 16 Paź, 2011
rzucę okiem i dam znać
Maciusiowy - Nie 16 Paź, 2011
dobszzz...czekam więc
Maciusiowy - Wto 18 Paź, 2011
i...
szymlorek - Wto 18 Paź, 2011
Pomyśl może warto za niewielkie pieniadze wejsc w coś takiego..
http://www.sklep.globgum....az=opona&oid=28
W zimie gdzie imho ważniejsze jest zeby bylo duzo bieznika i swieza guma taka nalewka sprawdza sie calkiem fajnie, kolega ma takie w dwoch autach od 2 i 3 lat i nie narzeka, ja w tym roku też takowe na zime łykne..
Janusz - Wto 18 Paź, 2011
szymlorek napisał/a: | Pomyśl może warto za niewielkie pieniadze wejsc w coś takiego..
|
mam to w golfie, sory ale na mokrym zginąłbym już 5 razy... kompletny brak przyczepności...
GeKo - Wto 18 Paź, 2011
Z tego co pamiętam, to zimówka Markguma, jak poona typowo na śnieg całkiem niezła, biorąc to w sportowej mieszance nawet nieźle na mokrym i błocie daje radę. Na Cieszynce 07 starczyło na 4 w generali.
Janusz - Wto 18 Paź, 2011
http://markgum.com.pl/?k=...d1=18&d2=84&d3= z marguma ta wygląda fajnie tyle ze nie ma żadnego sensownego rozmiaru pod upalanie do clio, i osobiście boje sie nalewek
martin.h - Wto 18 Paź, 2011
Apropo zimówek wczoraj czytałem test w Motorze, na śniegu Frigo 2 znokautowała zagraniczną konkurencję
Bart - Wto 18 Paź, 2011
na śniegu...
tyle, że 95% zimowej eksploatacji to asfalt/mokry asfalt
szymlorek - Wto 18 Paź, 2011
Janusz napisał/a: | szymlorek napisał/a: | Pomyśl może warto za niewielkie pieniadze wejsc w coś takiego..
|
mam to w golfie, sory ale na mokrym zginąłbym już 5 razy... kompletny brak przyczepności... |
Hooooy ja i tak jeżdże w zimie jak cip.a zaryzykuje, jak przezyje do odwilży będzie wiadomo że jest sens w to wchodzić !
Oszczędze na zimie, kupie na lato fake LMy i glebe do dresowozu
Janusz - Śro 19 Paź, 2011
szymlorek napisał/a: |
Hooooy ja i tak jeżdże w zimie jak cip.a zaryzykuje, jak przezyje do odwilży będzie wiadomo że jest sens w to wchodzić ! |
moze na śniegu, itp będzie lepiej... ale na mokrym to najgorsza opona na jakiej jeździłem w sumie na boki jeszcze nawet trzyma, ale najgorzej jest przy hamowaniu, try hamujesz a fura przyspiesza
szymlorek - Śro 19 Paź, 2011
Noo to hooooy, będe hamował silnikiem i chęcią życia !
Jaaa je.bię a już myślałem że bedzie Tanio i pewne, a wyjdzie tanio i hujowo, trudno ...
|
|
|