Jacek - Pon 24 Paź, 2011 Temat postu: [K] glebakupię glebę do maldona. ma ktoś, może być po dziadku.EmerytRs2 - Pon 24 Paź, 2011 będzieś coś sadził?
polecam czarnoziem, ew ziemia do kwiatów z Obi.Bart - Pon 24 Paź, 2011 był kiedyś kowal w Gliwicach, który masowo glebił maluchy, niestety od paru lat jego zakład jest zamknięty. Generalnie - obniżenie malca to raczej prosta sprawa Rasputin - Pon 24 Paź, 2011 Weż wrzuć trzy płyty chodnikowe do bagażnika z tyłu obcięte springi od Poloneza Trucka i będzie git M - Pon 24 Paź, 2011 Proponuje poszukac w progach Jacek - Pon 24 Paź, 2011 właśnie jak z tymi sprężynami do maldona jest? bo nie mogę ich znaleźć...GeKo - Pon 24 Paź, 2011 Katowice ul. Warszawska Pan Johymczyk i chyba Peszak, stara szkoła OBRu, nie pamiętam już tylko który robił amortyzatory a który resory i sprężyny.Jacek - Pon 24 Paź, 2011 okej. pomuki rozdane. mozna zamykać budzik - Pon 24 Paź, 2011 Ja mam resor sklepany na 13cm, tylne spreżyny seryjne -1 zwój.
Amory tył gazowe KYB ale jest twardo,przód seria
Kupiłeś? Jacek - Pon 24 Paź, 2011 jeszcze nie, najpierw chcę mieć glebę żeby był szacun na mieścieMłody Papież - Pon 24 Paź, 2011
Bart napisał/a:
był kiedyś kowal w Gliwicach, który masowo glebił maluchy, niestety od paru lat jego zakład jest zamknięty. Generalnie - obniżenie malca to raczej prosta sprawa
teraz podobno kowala czasami mozna spotkać w Sosnowcu...Jacek - Pon 24 Paź, 2011 Młody Papież, Ty szczwany lisie a masz też pomukM - Pon 24 Paź, 2011 a miałem taką piękną liczbę 88 w pomukach
Mick - Pon 24 Paź, 2011 Jacku, zrób tak jak napisał rasputin, jedna sprężyna od Poloneza Trucka (diesel) obcięta na pół, a do tego resor sklep na jakieś 13 cm i to w zupełności wystarcza kubas - Pon 24 Paź, 2011