k-mart - Śro 26 Paź, 2011 Temat postu: Polityka i poglady spoleczneJestem rozczarowany.
Bylem przekonany ze jednak ruszymy w kierunku globalnym, nie lokalnym.M - Śro 26 Paź, 2011 was79 - Śro 26 Paź, 2011 Bart - Śro 26 Paź, 2011
Maciusiowy - Śro 26 Paź, 2011 206 Gti - Śro 26 Paź, 2011 oddałem auto do shinefactory na kompletny treatment !Janusz - Śro 26 Paź, 2011
206 Gti napisał/a:
oddałem auto do shinefactory na kompletny treatment !
ja do swojego babskiego wozidła taniej kupiłem budę, niż Ty zapłaciłeś za mycie Jakarti - Śro 26 Paź, 2011 a ja zarabiam rocznie mniej niz Abramowicz wydaje na jedną kolacje z ziomkami.
jak ma sie hajsy to sie z nich korzysta. sprawy nieporownywalne CHRZANEK - Śro 26 Paź, 2011 [img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
To tyle.Janusz - Śro 26 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
a ja zarabiam rocznie mniej niz Abramowicz wydaje na jedną kolacje z ziomkami.
jak ma sie hajsy to sie z nich korzysta. sprawy nieporownywalne
eeee, nie czepiam sie, tylko żartowałem proste ze jakbym miał szmal to bym sobie takie akcje robił,a i jeszcze rzucił chłopakom drugie tyle na dziwki...
ale hmm.....
wtedy bym chyba jakimś prawdziwym AMG jeździł 206 Gti - Śro 26 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
wtedy bym chyba jakimś prawdziwym AMG jeździł
Boli Cie to co?206 Gti - Śro 26 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
ja do swojego babskiego wozidła taniej kupiłem budę, niż Ty zapłaciłeś za mycie
Ciesze się Twoim szcześciem!Janusz - Śro 26 Paź, 2011 Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.was79 - Śro 26 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.
+1
no właśnie, kończ Waść z tymi sucharamiM - Śro 26 Paź, 2011 Adam musi wpaść na jakieś upalanie czy coś bo ostatnio jest nerwowy i łatwo się daje wyprowadzić z równowagi