To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - ESP

Gaydek - Śro 26 Paź, 2011
Temat postu: ESP
Chętnie posłucham...

:ganja:

Bart - Śro 26 Paź, 2011

i tak i nie, zdecydowanie.
bizon - Śro 26 Paź, 2011

esp to tylko dla drifterow, bo nimi to ciagle miota jak szatan.
Janusz - Śro 26 Paź, 2011

trzeba określić czy do upalania czy na co dzień dla żony wiozącej dzieciaki :D
w sumie to kichać to.... niech się nauczy kontrolować fure w boku :rotfl:

Bart - Śro 26 Paź, 2011

żeby temat nie zeszed na manowce, napiszę coś poważnie.

ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrak

mi - Śro 26 Paź, 2011

Bart napisał/a:
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę.

+666! Absolutnie dobrze powiedziane!

Jacek - Śro 26 Paź, 2011

Bart napisał/a:

ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata z Kozidrak

+1
:]

Jakarti - Śro 26 Paź, 2011

Bart napisał/a:

ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrak

Bartek ma racje. esp to system, ktory ma sluzyc w normalnych, drogowych warunkach, a jazda po torze nie jest normalną drogową jazdą :D

mnie osobiscie esp na torze przeszkadza. na mokrym, na suchym. na postoju nie robi roznicy.

was79 - Śro 26 Paź, 2011

Barbie to kórwa

Cindy

was79 - Śro 26 Paź, 2011

przepraszam pomyliłam okienka
Anonymous - Śro 26 Paź, 2011

To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?

jako odpowiedź na ankiete: nie wiem co to jest ESP ale na wszelki przypadek wyłączam.

Jacek - Śro 26 Paź, 2011

was79, :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jakarti - Śro 26 Paź, 2011

Cytat:

To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?

dobre pytanie.
poka

Maciusiowy - Śro 26 Paź, 2011

Jakarti napisał/a:
Cytat:

dobre pytanie.
poka

podłączam się pod pytanie...filmik wklejałem ostatnio na SB

Gaydek - Śro 26 Paź, 2011