Gaydek - Śro 26 Paź, 2011 Temat postu: ESPChętnie posłucham...
Bart - Śro 26 Paź, 2011 i tak i nie, zdecydowanie.bizon - Śro 26 Paź, 2011 esp to tylko dla drifterow, bo nimi to ciagle miota jak szatan.Janusz - Śro 26 Paź, 2011 trzeba określić czy do upalania czy na co dzień dla żony wiozącej dzieciaki
w sumie to kichać to.... niech się nauczy kontrolować fure w boku Bart - Śro 26 Paź, 2011 żeby temat nie zeszed na manowce, napiszę coś poważnie.
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrakmi - Śro 26 Paź, 2011
Bart napisał/a:
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę.
+666! Absolutnie dobrze powiedziane!Jacek - Śro 26 Paź, 2011
Bart napisał/a:
żeby temat nie zeszed na manowce, napiszę coś poważnie.
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata z Kozidrak
+1
Jakarti - Śro 26 Paź, 2011
Bart napisał/a:
żeby temat nie zeszed na manowce, napiszę coś poważnie.
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrak
Bartek ma racje. esp to system, ktory ma sluzyc w normalnych, drogowych warunkach, a jazda po torze nie jest normalną drogową jazdą
mnie osobiscie esp na torze przeszkadza. na mokrym, na suchym. na postoju nie robi roznicy.was79 - Śro 26 Paź, 2011 Barbie to kórwa
Cindywas79 - Śro 26 Paź, 2011 przepraszam pomyliłam okienkaAnonymous - Śro 26 Paź, 2011 To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?
jako odpowiedź na ankiete: nie wiem co to jest ESP ale na wszelki przypadek wyłączam.Jacek - Śro 26 Paź, 2011 was79, Jakarti - Śro 26 Paź, 2011
Cytat:
To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?
dobre pytanie.
pokaMaciusiowy - Śro 26 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?
dobre pytanie.
poka
podłączam się pod pytanie...filmik wklejałem ostatnio na SBGaydek - Śro 26 Paź, 2011