Nie, po photoshopie zefir - Czw 27 Paź, 2011 "po cherbatce" Jacek - Czw 27 Paź, 2011
no name napisał/a:
Jacek napisał/a:
czy one jest po tritmencie?
Nie, po photoshopie
no name - Czw 27 Paź, 2011
zefir napisał/a:
"po cherbatce"
O qrwa, ale wstyd Vlodarsky - Czw 27 Paź, 2011 jeśli mogę - wstępnie rezerwuje dla kolego ze Śląskazefir - Czw 27 Paź, 2011 generalnie zajebiste auto i myśle że obyło by sie bez tej historii, cholernie mi sie podoba EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 Nara
no name - Czw 27 Paź, 2011 Miałem jeden telefon i kolo zachwycony był opisem
Niestety chciał się zamienić za dopłatą ( z jego strony ) na
Audi TT jego dziewczyny. Co ja gej albo fryzjer jestem
na takie zamiany
Ps.
Opis pierdzielnął mi mój wspaniały kolega i przyjaciel,
ma kolo talent do wszystkiego Walle - Czw 27 Paź, 2011 Spoko auto, choć osobiście wolę konkretnie i rzeczowo, bez zbędnych powieści romantycznych...
a i zdjęcia nijak się mają do kogoś kto chce cokolwiek zobaczyć auto przed podjechaniem do Ciebie....pum - Czw 27 Paź, 2011
Walle napisał/a:
Spoko auto, choć osobiście wolę konkretnie i rzeczowo, bez zbędnych powieści romantycznych...
a i zdjęcia nijak się mają do kogoś kto chce cokolwiek zobaczyć auto przed podjechaniem do Ciebie....
+1 ale nie ja jestem targetem tego ogłoszenia.no name - Czw 27 Paź, 2011 Zdjęcia mają się tak jak wygląda samochód,
czego oczekujesz po przejechanych 40 tys km ?
Dziur w blasze, wytartej skóry w środku, obtarć,
uszkodzeń, popękanych zderzaków, nie ma tego.
Równie dobrze mogło być jedno zdjęcie bo prawda
jest taka że zbyt dużo ofert nie będzie,
a jak ktoś będzie konkretny to nie rozczaruję się
tym co zobaczy na żywo.pum - Czw 27 Paź, 2011 zdjęć samochodu na którym widać samochód i można chociaż spasowanie różnych elementów pooglądać.EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011 pnoć wszystko do siebie pasuje